Zgjedhimi i foljes sodden në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sodden në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sodden në kohën e tashme

Present Tense

 • I sodden
 • you sodden
 • he|she|it soddens
 • we sodden
 • you sodden
 • they sodden

Present Continuous

 • I am soddening
 • you are soddening
 • he|she|it is soddening
 • we are soddening
 • you are soddening
 • they are soddening

Present Perfect

 • I have soddened
 • you have soddened
 • he|she|it has soddened
 • we have soddened
 • you have soddened
 • they have soddened

Present Perfect Continuous

 • I have been soddening
 • you have been soddening
 • he|she|it has been soddening
 • we have been soddening
 • you have been soddening
 • they have been soddening

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sodden në kohët e shkuara

Simple past

 • I soddened
 • you soddened
 • he|she|it soddened
 • we soddened
 • you soddened
 • they soddened

Past continuous

 • I was soddening
 • you were soddening
 • he|she|it was soddening
 • we were soddening
 • you were soddening
 • they were soddening

Past perfect

 • I had soddened
 • you had soddened
 • he|she|it had soddened
 • we had soddened
 • you had soddened
 • they had soddened

Past perfect continuous

 • I had been soddening
 • you had been soddening
 • he|she|it had been soddening
 • we had been soddening
 • you had been soddening
 • they had been soddening

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sodden në kohët e ardhshme

Future

 • I will sodden
 • you will sodden
 • he|she|it will sodden
 • we will sodden
 • you will sodden
 • they will sodden

Future continuous

 • I will be soddening
 • you will be soddening
 • he|she|it will be soddening
 • we will be soddening
 • you will be soddening
 • they will be soddening

Future perfect

 • I will have soddened
 • you will have soddened
 • he|she|it will have soddened
 • we will have soddened
 • you will have soddened
 • they will have soddened

Future perfect continuous

 • I will have been soddening
 • you will have been soddening
 • he|she|it will have been soddening
 • we will have been soddening
 • you will have been soddening
 • they will have been soddening

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sodden

Present participle

 • soddening

Past participle

 • soddened

Perfect Participle

 • having soddened

Imperative në anglisht, për foljen sodden

Imperative

 • sodden
 • let's sodden
 • sodden

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bloody depurate regale repot slue sob sod sodomize softsoap state tire whiff