Zgjedhimi i foljes softsoap në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes softsoap në anglisht.

Zgjedhimi e foljes softsoap në kohën e tashme

Present Tense

 • I softsoap
 • you softsoap
 • he|she|it softsoaps
 • we softsoap
 • you softsoap
 • they softsoap

Present Continuous

 • I am softsoaping
 • you are softsoaping
 • he|she|it is softsoaping
 • we are softsoaping
 • you are softsoaping
 • they are softsoaping

Present Perfect

 • I have softsoaped
 • you have softsoaped
 • he|she|it has softsoaped
 • we have softsoaped
 • you have softsoaped
 • they have softsoaped

Present Perfect Continuous

 • I have been softsoaping
 • you have been softsoaping
 • he|she|it has been softsoaping
 • we have been softsoaping
 • you have been softsoaping
 • they have been softsoaping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes softsoap në kohët e shkuara

Simple past

 • I softsoaped
 • you softsoaped
 • he|she|it softsoaped
 • we softsoaped
 • you softsoaped
 • they softsoaped

Past continuous

 • I was softsoaping
 • you were softsoaping
 • he|she|it was softsoaping
 • we were softsoaping
 • you were softsoaping
 • they were softsoaping

Past perfect

 • I had softsoaped
 • you had softsoaped
 • he|she|it had softsoaped
 • we had softsoaped
 • you had softsoaped
 • they had softsoaped

Past perfect continuous

 • I had been softsoaping
 • you had been softsoaping
 • he|she|it had been softsoaping
 • we had been softsoaping
 • you had been softsoaping
 • they had been softsoaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes softsoap në kohët e ardhshme

Future

 • I will softsoap
 • you will softsoap
 • he|she|it will softsoap
 • we will softsoap
 • you will softsoap
 • they will softsoap

Future continuous

 • I will be softsoaping
 • you will be softsoaping
 • he|she|it will be softsoaping
 • we will be softsoaping
 • you will be softsoaping
 • they will be softsoaping

Future perfect

 • I will have softsoaped
 • you will have softsoaped
 • he|she|it will have softsoaped
 • we will have softsoaped
 • you will have softsoaped
 • they will have softsoaped

Future perfect continuous

 • I will have been softsoaping
 • you will have been softsoaping
 • he|she|it will have been softsoaping
 • we will have been softsoaping
 • you will have been softsoaping
 • they will have been softsoaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen softsoap

Present participle

 • softsoaping

Past participle

 • softsoaped

Perfect Participle

 • having softsoaped

Imperative në anglisht, për foljen softsoap

Imperative

 • softsoap
 • let's softsoap
 • softsoap

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blowdry dereference regroup reprocess smack soft-shoe softshoe soil solemnize steamroll tittup whir