Zgjedhimi i foljes crenellate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes crenellate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes crenellate në kohën e tashme

Present Tense

 • I crenellate
 • you crenellate
 • he|she|it crenellates
 • we crenellate
 • you crenellate
 • they crenellate

Present Continuous

 • I am crenellating
 • you are crenellating
 • he|she|it is crenellating
 • we are crenellating
 • you are crenellating
 • they are crenellating

Present Perfect

 • I have crenellated
 • you have crenellated
 • he|she|it has crenellated
 • we have crenellated
 • you have crenellated
 • they have crenellated

Present Perfect Continuous

 • I have been crenellating
 • you have been crenellating
 • he|she|it has been crenellating
 • we have been crenellating
 • you have been crenellating
 • they have been crenellating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes crenellate në kohët e shkuara

Simple past

 • I crenellated
 • you crenellated
 • he|she|it crenellated
 • we crenellated
 • you crenellated
 • they crenellated

Past continuous

 • I was crenellating
 • you were crenellating
 • he|she|it was crenellating
 • we were crenellating
 • you were crenellating
 • they were crenellating

Past perfect

 • I had crenellated
 • you had crenellated
 • he|she|it had crenellated
 • we had crenellated
 • you had crenellated
 • they had crenellated

Past perfect continuous

 • I had been crenellating
 • you had been crenellating
 • he|she|it had been crenellating
 • we had been crenellating
 • you had been crenellating
 • they had been crenellating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes crenellate në kohët e ardhshme

Future

 • I will crenellate
 • you will crenellate
 • he|she|it will crenellate
 • we will crenellate
 • you will crenellate
 • they will crenellate

Future continuous

 • I will be crenellating
 • you will be crenellating
 • he|she|it will be crenellating
 • we will be crenellating
 • you will be crenellating
 • they will be crenellating

Future perfect

 • I will have crenellated
 • you will have crenellated
 • he|she|it will have crenellated
 • we will have crenellated
 • you will have crenellated
 • they will have crenellated

Future perfect continuous

 • I will have been crenellating
 • you will have been crenellating
 • he|she|it will have been crenellating
 • we will have been crenellating
 • you will have been crenellating
 • they will have been crenellating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen crenellate

Present participle

 • crenellating

Past participle

 • crenellated

Perfect Participle

 • having crenellated

Imperative në anglisht, për foljen crenellate

Imperative

 • crenellate
 • let's crenellate
 • crenellate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bloom brighten corset creak cremate creosote criminalize decommission dizzy finger nip remain