Zgjedhimi i foljes criminalize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes criminalize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes criminalize në kohën e tashme

Present Tense

 • I criminalize
 • you criminalize
 • he|she|it criminalizes
 • we criminalize
 • you criminalize
 • they criminalize

Present Continuous

 • I am criminalizing
 • you are criminalizing
 • he|she|it is criminalizing
 • we are criminalizing
 • you are criminalizing
 • they are criminalizing

Present Perfect

 • I have criminalized
 • you have criminalized
 • he|she|it has criminalized
 • we have criminalized
 • you have criminalized
 • they have criminalized

Present Perfect Continuous

 • I have been criminalizing
 • you have been criminalizing
 • he|she|it has been criminalizing
 • we have been criminalizing
 • you have been criminalizing
 • they have been criminalizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes criminalize në kohët e shkuara

Simple past

 • I criminalized
 • you criminalized
 • he|she|it criminalized
 • we criminalized
 • you criminalized
 • they criminalized

Past continuous

 • I was criminalizing
 • you were criminalizing
 • he|she|it was criminalizing
 • we were criminalizing
 • you were criminalizing
 • they were criminalizing

Past perfect

 • I had criminalized
 • you had criminalized
 • he|she|it had criminalized
 • we had criminalized
 • you had criminalized
 • they had criminalized

Past perfect continuous

 • I had been criminalizing
 • you had been criminalizing
 • he|she|it had been criminalizing
 • we had been criminalizing
 • you had been criminalizing
 • they had been criminalizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes criminalize në kohët e ardhshme

Future

 • I will criminalize
 • you will criminalize
 • he|she|it will criminalize
 • we will criminalize
 • you will criminalize
 • they will criminalize

Future continuous

 • I will be criminalizing
 • you will be criminalizing
 • he|she|it will be criminalizing
 • we will be criminalizing
 • you will be criminalizing
 • they will be criminalizing

Future perfect

 • I will have criminalized
 • you will have criminalized
 • he|she|it will have criminalized
 • we will have criminalized
 • you will have criminalized
 • they will have criminalized

Future perfect continuous

 • I will have been criminalizing
 • you will have been criminalizing
 • he|she|it will have been criminalizing
 • we will have been criminalizing
 • you will have been criminalizing
 • they will have been criminalizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen criminalize

Present participle

 • criminalizing

Past participle

 • criminalized

Perfect Participle

 • having criminalized

Imperative në anglisht, për foljen criminalize

Imperative

 • criminalize
 • let's criminalize
 • criminalize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blub brocade cotter crepitate criminalise criminate criticise decouple dog-paddle firstfoot nominalize remedy