Zgjedhimi i foljes dizzy në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes dizzy në anglisht.

Zgjedhimi e foljes dizzy në kohën e tashme

Present Tense

 • I dizzy
 • you dizzy
 • he|she|it dizzies
 • we dizzy
 • you dizzy
 • they dizzy

Present Continuous

 • I am dizzying
 • you are dizzying
 • he|she|it is dizzying
 • we are dizzying
 • you are dizzying
 • they are dizzying

Present Perfect

 • I have dizzied
 • you have dizzied
 • he|she|it has dizzied
 • we have dizzied
 • you have dizzied
 • they have dizzied

Present Perfect Continuous

 • I have been dizzying
 • you have been dizzying
 • he|she|it has been dizzying
 • we have been dizzying
 • you have been dizzying
 • they have been dizzying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes dizzy në kohët e shkuara

Simple past

 • I dizzied
 • you dizzied
 • he|she|it dizzied
 • we dizzied
 • you dizzied
 • they dizzied

Past continuous

 • I was dizzying
 • you were dizzying
 • he|she|it was dizzying
 • we were dizzying
 • you were dizzying
 • they were dizzying

Past perfect

 • I had dizzied
 • you had dizzied
 • he|she|it had dizzied
 • we had dizzied
 • you had dizzied
 • they had dizzied

Past perfect continuous

 • I had been dizzying
 • you had been dizzying
 • he|she|it had been dizzying
 • we had been dizzying
 • you had been dizzying
 • they had been dizzying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes dizzy në kohët e ardhshme

Future

 • I will dizzy
 • you will dizzy
 • he|she|it will dizzy
 • we will dizzy
 • you will dizzy
 • they will dizzy

Future continuous

 • I will be dizzying
 • you will be dizzying
 • he|she|it will be dizzying
 • we will be dizzying
 • you will be dizzying
 • they will be dizzying

Future perfect

 • I will have dizzied
 • you will have dizzied
 • he|she|it will have dizzied
 • we will have dizzied
 • you will have dizzied
 • they will have dizzied

Future perfect continuous

 • I will have been dizzying
 • you will have been dizzying
 • he|she|it will have been dizzying
 • we will have been dizzying
 • you will have been dizzying
 • they will have been dizzying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen dizzy

Present participle

 • dizzying

Past participle

 • dizzied

Perfect Participle

 • having dizzied

Imperative në anglisht, për foljen dizzy

Imperative

 • dizzy
 • let's dizzy
 • dizzy

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: concentre copulate disorganize divine dizen do dog-paddle elude fletch honeymoon pre-teach size