Zgjedhimi i foljes vandalize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes vandalize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes vandalize në kohën e tashme

Present Tense

 • I vandalize
 • you vandalize
 • he|she|it vandalizes
 • we vandalize
 • you vandalize
 • they vandalize

Present Continuous

 • I am vandalizing
 • you are vandalizing
 • he|she|it is vandalizing
 • we are vandalizing
 • you are vandalizing
 • they are vandalizing

Present Perfect

 • I have vandalized
 • you have vandalized
 • he|she|it has vandalized
 • we have vandalized
 • you have vandalized
 • they have vandalized

Present Perfect Continuous

 • I have been vandalizing
 • you have been vandalizing
 • he|she|it has been vandalizing
 • we have been vandalizing
 • you have been vandalizing
 • they have been vandalizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes vandalize në kohët e shkuara

Simple past

 • I vandalized
 • you vandalized
 • he|she|it vandalized
 • we vandalized
 • you vandalized
 • they vandalized

Past continuous

 • I was vandalizing
 • you were vandalizing
 • he|she|it was vandalizing
 • we were vandalizing
 • you were vandalizing
 • they were vandalizing

Past perfect

 • I had vandalized
 • you had vandalized
 • he|she|it had vandalized
 • we had vandalized
 • you had vandalized
 • they had vandalized

Past perfect continuous

 • I had been vandalizing
 • you had been vandalizing
 • he|she|it had been vandalizing
 • we had been vandalizing
 • you had been vandalizing
 • they had been vandalizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes vandalize në kohët e ardhshme

Future

 • I will vandalize
 • you will vandalize
 • he|she|it will vandalize
 • we will vandalize
 • you will vandalize
 • they will vandalize

Future continuous

 • I will be vandalizing
 • you will be vandalizing
 • he|she|it will be vandalizing
 • we will be vandalizing
 • you will be vandalizing
 • they will be vandalizing

Future perfect

 • I will have vandalized
 • you will have vandalized
 • he|she|it will have vandalized
 • we will have vandalized
 • you will have vandalized
 • they will have vandalized

Future perfect continuous

 • I will have been vandalizing
 • you will have been vandalizing
 • he|she|it will have been vandalizing
 • we will have been vandalizing
 • you will have been vandalizing
 • they will have been vandalizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen vandalize

Present participle

 • vandalizing

Past participle

 • vandalized

Perfect Participle

 • having vandalized

Imperative në anglisht, për foljen vandalize

Imperative

 • vandalize
 • let's vandalize
 • vandalize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: deek formicate sterilize submit unstep validate vandalise vanish vary whelm