Zgjedhimi i foljes underdevelop në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes underdevelop në anglisht.

Zgjedhimi e foljes underdevelop në kohën e tashme

Present Tense

 • I underdevelop
 • you underdevelop
 • he|she|it underdevelops
 • we underdevelop
 • you underdevelop
 • they underdevelop

Present Continuous

 • I am underdeveloping
 • you are underdeveloping
 • he|she|it is underdeveloping
 • we are underdeveloping
 • you are underdeveloping
 • they are underdeveloping

Present Perfect

 • I have underdeveloped
 • you have underdeveloped
 • he|she|it has underdeveloped
 • we have underdeveloped
 • you have underdeveloped
 • they have underdeveloped

Present Perfect Continuous

 • I have been underdeveloping
 • you have been underdeveloping
 • he|she|it has been underdeveloping
 • we have been underdeveloping
 • you have been underdeveloping
 • they have been underdeveloping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes underdevelop në kohët e shkuara

Simple past

 • I underdeveloped
 • you underdeveloped
 • he|she|it underdeveloped
 • we underdeveloped
 • you underdeveloped
 • they underdeveloped

Past continuous

 • I was underdeveloping
 • you were underdeveloping
 • he|she|it was underdeveloping
 • we were underdeveloping
 • you were underdeveloping
 • they were underdeveloping

Past perfect

 • I had underdeveloped
 • you had underdeveloped
 • he|she|it had underdeveloped
 • we had underdeveloped
 • you had underdeveloped
 • they had underdeveloped

Past perfect continuous

 • I had been underdeveloping
 • you had been underdeveloping
 • he|she|it had been underdeveloping
 • we had been underdeveloping
 • you had been underdeveloping
 • they had been underdeveloping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes underdevelop në kohët e ardhshme

Future

 • I will underdevelop
 • you will underdevelop
 • he|she|it will underdevelop
 • we will underdevelop
 • you will underdevelop
 • they will underdevelop

Future continuous

 • I will be underdeveloping
 • you will be underdeveloping
 • he|she|it will be underdeveloping
 • we will be underdeveloping
 • you will be underdeveloping
 • they will be underdeveloping

Future perfect

 • I will have underdeveloped
 • you will have underdeveloped
 • he|she|it will have underdeveloped
 • we will have underdeveloped
 • you will have underdeveloped
 • they will have underdeveloped

Future perfect continuous

 • I will have been underdeveloping
 • you will have been underdeveloping
 • he|she|it will have been underdeveloping
 • we will have been underdeveloping
 • you will have been underdeveloping
 • they will have been underdeveloping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen underdevelop

Present participle

 • underdeveloping

Past participle

 • underdeveloped

Perfect Participle

 • having underdeveloped

Imperative në anglisht, për foljen underdevelop

Imperative

 • underdevelop
 • let's underdevelop
 • underdevelop

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cross-breed filch soot squeeze tun underbuy undercut underdrain underlie variegate