Zgjedhimi i foljes cross-breed në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cross-breed në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cross-breed në kohën e tashme

Present Tense

 • I cross-breed
 • you cross-breed
 • he|she|it cross-breeds
 • we cross-breed
 • you cross-breed
 • they cross-breed

Present Continuous

 • I am cross-breeding
 • you are cross-breeding
 • he|she|it is cross-breeding
 • we are cross-breeding
 • you are cross-breeding
 • they are cross-breeding

Present Perfect

 • I have cross-bred
 • you have cross-bred
 • he|she|it has cross-bred
 • we have cross-bred
 • you have cross-bred
 • they have cross-bred

Present Perfect Continuous

 • I have been cross-breeding
 • you have been cross-breeding
 • he|she|it has been cross-breeding
 • we have been cross-breeding
 • you have been cross-breeding
 • they have been cross-breeding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cross-breed në kohët e shkuara

Simple past

 • I cross-bred
 • you cross-bred
 • he|she|it cross-bred
 • we cross-bred
 • you cross-bred
 • they cross-bred

Past continuous

 • I was cross-breeding
 • you were cross-breeding
 • he|she|it was cross-breeding
 • we were cross-breeding
 • you were cross-breeding
 • they were cross-breeding

Past perfect

 • I had cross-bred
 • you had cross-bred
 • he|she|it had cross-bred
 • we had cross-bred
 • you had cross-bred
 • they had cross-bred

Past perfect continuous

 • I had been cross-breeding
 • you had been cross-breeding
 • he|she|it had been cross-breeding
 • we had been cross-breeding
 • you had been cross-breeding
 • they had been cross-breeding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cross-breed në kohët e ardhshme

Future

 • I will cross-breed
 • you will cross-breed
 • he|she|it will cross-breed
 • we will cross-breed
 • you will cross-breed
 • they will cross-breed

Future continuous

 • I will be cross-breeding
 • you will be cross-breeding
 • he|she|it will be cross-breeding
 • we will be cross-breeding
 • you will be cross-breeding
 • they will be cross-breeding

Future perfect

 • I will have cross-bred
 • you will have cross-bred
 • he|she|it will have cross-bred
 • we will have cross-bred
 • you will have cross-bred
 • they will have cross-bred

Future perfect continuous

 • I will have been cross-breeding
 • you will have been cross-breeding
 • he|she|it will have been cross-breeding
 • we will have been cross-breeding
 • you will have been cross-breeding
 • they will have been cross-breeding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cross-breed

Present participle

 • cross-breeding

Past participle

 • cross-bred

Perfect Participle

 • having cross-bred

Imperative në anglisht, për foljen cross-breed

Imperative

 • cross-breed
 • let's cross-breed
 • cross-breed

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bobsleigh brutalize counterpoint crochet cross cross-check cross-refer deepen dose flameout nuke rendezvous