Zgjedhimi i foljes transfix në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes transfix në anglisht.

Zgjedhimi e foljes transfix në kohën e tashme

Present Tense

 • I transfix
 • you transfix
 • he|she|it transfixes
 • we transfix
 • you transfix
 • they transfix

Present Continuous

 • I am transfixing
 • you are transfixing
 • he|she|it is transfixing
 • we are transfixing
 • you are transfixing
 • they are transfixing

Present Perfect

 • I have transfixed
 • you have transfixed
 • he|she|it has transfixed
 • we have transfixed
 • you have transfixed
 • they have transfixed

Present Perfect Continuous

 • I have been transfixing
 • you have been transfixing
 • he|she|it has been transfixing
 • we have been transfixing
 • you have been transfixing
 • they have been transfixing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes transfix në kohët e shkuara

Simple past

 • I transfixed
 • you transfixed
 • he|she|it transfixed
 • we transfixed
 • you transfixed
 • they transfixed

Past continuous

 • I was transfixing
 • you were transfixing
 • he|she|it was transfixing
 • we were transfixing
 • you were transfixing
 • they were transfixing

Past perfect

 • I had transfixed
 • you had transfixed
 • he|she|it had transfixed
 • we had transfixed
 • you had transfixed
 • they had transfixed

Past perfect continuous

 • I had been transfixing
 • you had been transfixing
 • he|she|it had been transfixing
 • we had been transfixing
 • you had been transfixing
 • they had been transfixing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes transfix në kohët e ardhshme

Future

 • I will transfix
 • you will transfix
 • he|she|it will transfix
 • we will transfix
 • you will transfix
 • they will transfix

Future continuous

 • I will be transfixing
 • you will be transfixing
 • he|she|it will be transfixing
 • we will be transfixing
 • you will be transfixing
 • they will be transfixing

Future perfect

 • I will have transfixed
 • you will have transfixed
 • he|she|it will have transfixed
 • we will have transfixed
 • you will have transfixed
 • they will have transfixed

Future perfect continuous

 • I will have been transfixing
 • you will have been transfixing
 • he|she|it will have been transfixing
 • we will have been transfixing
 • you will have been transfixing
 • they will have been transfixing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen transfix

Present participle

 • transfixing

Past participle

 • transfixed

Perfect Participle

 • having transfixed

Imperative në anglisht, për foljen transfix

Imperative

 • transfix
 • let's transfix
 • transfix

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: contemporize exert skipper snorkel title tranquillize transfigure transform translocate underset yawp