Zgjedhimi i foljes spark në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes spark në anglisht.

Zgjedhimi e foljes spark në kohën e tashme

Present Tense

 • I spark
 • you spark
 • he|she|it sparks
 • we spark
 • you spark
 • they spark

Present Continuous

 • I am sparking
 • you are sparking
 • he|she|it is sparking
 • we are sparking
 • you are sparking
 • they are sparking

Present Perfect

 • I have sparked
 • you have sparked
 • he|she|it has sparked
 • we have sparked
 • you have sparked
 • they have sparked

Present Perfect Continuous

 • I have been sparking
 • you have been sparking
 • he|she|it has been sparking
 • we have been sparking
 • you have been sparking
 • they have been sparking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes spark në kohët e shkuara

Simple past

 • I sparked
 • you sparked
 • he|she|it sparked
 • we sparked
 • you sparked
 • they sparked

Past continuous

 • I was sparking
 • you were sparking
 • he|she|it was sparking
 • we were sparking
 • you were sparking
 • they were sparking

Past perfect

 • I had sparked
 • you had sparked
 • he|she|it had sparked
 • we had sparked
 • you had sparked
 • they had sparked

Past perfect continuous

 • I had been sparking
 • you had been sparking
 • he|she|it had been sparking
 • we had been sparking
 • you had been sparking
 • they had been sparking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes spark në kohët e ardhshme

Future

 • I will spark
 • you will spark
 • he|she|it will spark
 • we will spark
 • you will spark
 • they will spark

Future continuous

 • I will be sparking
 • you will be sparking
 • he|she|it will be sparking
 • we will be sparking
 • you will be sparking
 • they will be sparking

Future perfect

 • I will have sparked
 • you will have sparked
 • he|she|it will have sparked
 • we will have sparked
 • you will have sparked
 • they will have sparked

Future perfect continuous

 • I will have been sparking
 • you will have been sparking
 • he|she|it will have been sparking
 • we will have been sparking
 • you will have been sparking
 • they will have been sparking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen spark

Present participle

 • sparking

Past participle

 • sparked

Perfect Participle

 • having sparked

Imperative në anglisht, për foljen spark

Imperative

 • spark
 • let's spark
 • spark

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bootlick deter relocate rest snooze span sparge sparkle specialize stone-wall tow winterkill