Zgjedhimi i foljes bootlick në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bootlick në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bootlick në kohën e tashme

Present Tense

 • I bootlick
 • you bootlick
 • he|she|it bootlicks
 • we bootlick
 • you bootlick
 • they bootlick

Present Continuous

 • I am bootlicking
 • you are bootlicking
 • he|she|it is bootlicking
 • we are bootlicking
 • you are bootlicking
 • they are bootlicking

Present Perfect

 • I have bootlicked
 • you have bootlicked
 • he|she|it has bootlicked
 • we have bootlicked
 • you have bootlicked
 • they have bootlicked

Present Perfect Continuous

 • I have been bootlicking
 • you have been bootlicking
 • he|she|it has been bootlicking
 • we have been bootlicking
 • you have been bootlicking
 • they have been bootlicking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bootlick në kohët e shkuara

Simple past

 • I bootlicked
 • you bootlicked
 • he|she|it bootlicked
 • we bootlicked
 • you bootlicked
 • they bootlicked

Past continuous

 • I was bootlicking
 • you were bootlicking
 • he|she|it was bootlicking
 • we were bootlicking
 • you were bootlicking
 • they were bootlicking

Past perfect

 • I had bootlicked
 • you had bootlicked
 • he|she|it had bootlicked
 • we had bootlicked
 • you had bootlicked
 • they had bootlicked

Past perfect continuous

 • I had been bootlicking
 • you had been bootlicking
 • he|she|it had been bootlicking
 • we had been bootlicking
 • you had been bootlicking
 • they had been bootlicking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bootlick në kohët e ardhshme

Future

 • I will bootlick
 • you will bootlick
 • he|she|it will bootlick
 • we will bootlick
 • you will bootlick
 • they will bootlick

Future continuous

 • I will be bootlicking
 • you will be bootlicking
 • he|she|it will be bootlicking
 • we will be bootlicking
 • you will be bootlicking
 • they will be bootlicking

Future perfect

 • I will have bootlicked
 • you will have bootlicked
 • he|she|it will have bootlicked
 • we will have bootlicked
 • you will have bootlicked
 • they will have bootlicked

Future perfect continuous

 • I will have been bootlicking
 • you will have been bootlicking
 • he|she|it will have been bootlicking
 • we will have been bootlicking
 • you will have been bootlicking
 • they will have been bootlicking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bootlick

Present participle

 • bootlicking

Past participle

 • bootlicked

Perfect Participle

 • having bootlicked

Imperative në anglisht, për foljen bootlick

Imperative

 • bootlick
 • let's bootlick
 • bootlick

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bleat bookmark bootleg booze botch calumniate consign diffuse interchange pebble