Zgjedhimi i foljes sparge në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sparge në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sparge në kohën e tashme

Present Tense

 • I sparge
 • you sparge
 • he|she|it sparges
 • we sparge
 • you sparge
 • they sparge

Present Continuous

 • I am sparging
 • you are sparging
 • he|she|it is sparging
 • we are sparging
 • you are sparging
 • they are sparging

Present Perfect

 • I have sparged
 • you have sparged
 • he|she|it has sparged
 • we have sparged
 • you have sparged
 • they have sparged

Present Perfect Continuous

 • I have been sparging
 • you have been sparging
 • he|she|it has been sparging
 • we have been sparging
 • you have been sparging
 • they have been sparging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sparge në kohët e shkuara

Simple past

 • I sparged
 • you sparged
 • he|she|it sparged
 • we sparged
 • you sparged
 • they sparged

Past continuous

 • I was sparging
 • you were sparging
 • he|she|it was sparging
 • we were sparging
 • you were sparging
 • they were sparging

Past perfect

 • I had sparged
 • you had sparged
 • he|she|it had sparged
 • we had sparged
 • you had sparged
 • they had sparged

Past perfect continuous

 • I had been sparging
 • you had been sparging
 • he|she|it had been sparging
 • we had been sparging
 • you had been sparging
 • they had been sparging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sparge në kohët e ardhshme

Future

 • I will sparge
 • you will sparge
 • he|she|it will sparge
 • we will sparge
 • you will sparge
 • they will sparge

Future continuous

 • I will be sparging
 • you will be sparging
 • he|she|it will be sparging
 • we will be sparging
 • you will be sparging
 • they will be sparging

Future perfect

 • I will have sparged
 • you will have sparged
 • he|she|it will have sparged
 • we will have sparged
 • you will have sparged
 • they will have sparged

Future perfect continuous

 • I will have been sparging
 • you will have been sparging
 • he|she|it will have been sparging
 • we will have been sparging
 • you will have been sparging
 • they will have been sparging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sparge

Present participle

 • sparging

Past participle

 • sparged

Perfect Participle

 • having sparged

Imperative në anglisht, për foljen sparge

Imperative

 • sparge
 • let's sparge
 • sparge

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bootleg detect reload respray snoop spam spare spark specialise stone touzle winterize