Zgjedhimi i foljes overemphasize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overemphasize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overemphasize në kohën e tashme

Present Tense

 • I overemphasize
 • you overemphasize
 • he|she|it overemphasizes
 • we overemphasize
 • you overemphasize
 • they overemphasize

Present Continuous

 • I am overemphasizing
 • you are overemphasizing
 • he|she|it is overemphasizing
 • we are overemphasizing
 • you are overemphasizing
 • they are overemphasizing

Present Perfect

 • I have overemphasized
 • you have overemphasized
 • he|she|it has overemphasized
 • we have overemphasized
 • you have overemphasized
 • they have overemphasized

Present Perfect Continuous

 • I have been overemphasizing
 • you have been overemphasizing
 • he|she|it has been overemphasizing
 • we have been overemphasizing
 • you have been overemphasizing
 • they have been overemphasizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overemphasize në kohët e shkuara

Simple past

 • I overemphasized
 • you overemphasized
 • he|she|it overemphasized
 • we overemphasized
 • you overemphasized
 • they overemphasized

Past continuous

 • I was overemphasizing
 • you were overemphasizing
 • he|she|it was overemphasizing
 • we were overemphasizing
 • you were overemphasizing
 • they were overemphasizing

Past perfect

 • I had overemphasized
 • you had overemphasized
 • he|she|it had overemphasized
 • we had overemphasized
 • you had overemphasized
 • they had overemphasized

Past perfect continuous

 • I had been overemphasizing
 • you had been overemphasizing
 • he|she|it had been overemphasizing
 • we had been overemphasizing
 • you had been overemphasizing
 • they had been overemphasizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overemphasize në kohët e ardhshme

Future

 • I will overemphasize
 • you will overemphasize
 • he|she|it will overemphasize
 • we will overemphasize
 • you will overemphasize
 • they will overemphasize

Future continuous

 • I will be overemphasizing
 • you will be overemphasizing
 • he|she|it will be overemphasizing
 • we will be overemphasizing
 • you will be overemphasizing
 • they will be overemphasizing

Future perfect

 • I will have overemphasized
 • you will have overemphasized
 • he|she|it will have overemphasized
 • we will have overemphasized
 • you will have overemphasized
 • they will have overemphasized

Future perfect continuous

 • I will have been overemphasizing
 • you will have been overemphasizing
 • he|she|it will have been overemphasizing
 • we will have been overemphasizing
 • you will have been overemphasizing
 • they will have been overemphasizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overemphasize

Present participle

 • overemphasizing

Past participle

 • overemphasized

Perfect Participle

 • having overemphasized

Imperative në anglisht, për foljen overemphasize

Imperative

 • overemphasize
 • let's overemphasize
 • overemphasize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accentuate jinx lampoon outgas overdress overemphasise overestimate overgeneralize pee pushstart rout weaponize