Zgjedhimi i foljes lampoon në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes lampoon në anglisht.

Zgjedhimi e foljes lampoon në kohën e tashme

Present Tense

 • I lampoon
 • you lampoon
 • he|she|it lampoons
 • we lampoon
 • you lampoon
 • they lampoon

Present Continuous

 • I am lampooning
 • you are lampooning
 • he|she|it is lampooning
 • we are lampooning
 • you are lampooning
 • they are lampooning

Present Perfect

 • I have lampooned
 • you have lampooned
 • he|she|it has lampooned
 • we have lampooned
 • you have lampooned
 • they have lampooned

Present Perfect Continuous

 • I have been lampooning
 • you have been lampooning
 • he|she|it has been lampooning
 • we have been lampooning
 • you have been lampooning
 • they have been lampooning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes lampoon në kohët e shkuara

Simple past

 • I lampooned
 • you lampooned
 • he|she|it lampooned
 • we lampooned
 • you lampooned
 • they lampooned

Past continuous

 • I was lampooning
 • you were lampooning
 • he|she|it was lampooning
 • we were lampooning
 • you were lampooning
 • they were lampooning

Past perfect

 • I had lampooned
 • you had lampooned
 • he|she|it had lampooned
 • we had lampooned
 • you had lampooned
 • they had lampooned

Past perfect continuous

 • I had been lampooning
 • you had been lampooning
 • he|she|it had been lampooning
 • we had been lampooning
 • you had been lampooning
 • they had been lampooning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes lampoon në kohët e ardhshme

Future

 • I will lampoon
 • you will lampoon
 • he|she|it will lampoon
 • we will lampoon
 • you will lampoon
 • they will lampoon

Future continuous

 • I will be lampooning
 • you will be lampooning
 • he|she|it will be lampooning
 • we will be lampooning
 • you will be lampooning
 • they will be lampooning

Future perfect

 • I will have lampooned
 • you will have lampooned
 • he|she|it will have lampooned
 • we will have lampooned
 • you will have lampooned
 • they will have lampooned

Future perfect continuous

 • I will have been lampooning
 • you will have been lampooning
 • he|she|it will have been lampooning
 • we will have been lampooning
 • you will have been lampooning
 • they will have been lampooning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen lampoon

Present participle

 • lampooning

Past participle

 • lampooned

Perfect Participle

 • having lampooned

Imperative në anglisht, për foljen lampoon

Imperative

 • lampoon
 • let's lampoon
 • lampoon

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: gild guarantee keelhaul lamb lamp lance largen maintain osculate pressgang symbol