Zgjedhimi i foljes overburden në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overburden në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overburden në kohën e tashme

Present Tense

 • I overburden
 • you overburden
 • he|she|it overburdens
 • we overburden
 • you overburden
 • they overburden

Present Continuous

 • I am overburdening
 • you are overburdening
 • he|she|it is overburdening
 • we are overburdening
 • you are overburdening
 • they are overburdening

Present Perfect

 • I have overburdened
 • you have overburdened
 • he|she|it has overburdened
 • we have overburdened
 • you have overburdened
 • they have overburdened

Present Perfect Continuous

 • I have been overburdening
 • you have been overburdening
 • he|she|it has been overburdening
 • we have been overburdening
 • you have been overburdening
 • they have been overburdening

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overburden në kohët e shkuara

Simple past

 • I overburdened
 • you overburdened
 • he|she|it overburdened
 • we overburdened
 • you overburdened
 • they overburdened

Past continuous

 • I was overburdening
 • you were overburdening
 • he|she|it was overburdening
 • we were overburdening
 • you were overburdening
 • they were overburdening

Past perfect

 • I had overburdened
 • you had overburdened
 • he|she|it had overburdened
 • we had overburdened
 • you had overburdened
 • they had overburdened

Past perfect continuous

 • I had been overburdening
 • you had been overburdening
 • he|she|it had been overburdening
 • we had been overburdening
 • you had been overburdening
 • they had been overburdening

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overburden në kohët e ardhshme

Future

 • I will overburden
 • you will overburden
 • he|she|it will overburden
 • we will overburden
 • you will overburden
 • they will overburden

Future continuous

 • I will be overburdening
 • you will be overburdening
 • he|she|it will be overburdening
 • we will be overburdening
 • you will be overburdening
 • they will be overburdening

Future perfect

 • I will have overburdened
 • you will have overburdened
 • he|she|it will have overburdened
 • we will have overburdened
 • you will have overburdened
 • they will have overburdened

Future perfect continuous

 • I will have been overburdening
 • you will have been overburdening
 • he|she|it will have been overburdening
 • we will have been overburdening
 • you will have been overburdening
 • they will have been overburdening

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overburden

Present participle

 • overburdening

Past participle

 • overburdened

Perfect Participle

 • having overburdened

Imperative në anglisht, për foljen overburden

Imperative

 • overburden
 • let's overburden
 • overburden

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: about-ship jeer lack oust overawe overbuild overcall overdevelop pattern punctuate root warrant