Zgjedhimi i foljes muster në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes muster në anglisht.

Zgjedhimi e foljes muster në kohën e tashme

Present Tense

 • I muster
 • you muster
 • he|she|it musters
 • we muster
 • you muster
 • they muster

Present Continuous

 • I am mustering
 • you are mustering
 • he|she|it is mustering
 • we are mustering
 • you are mustering
 • they are mustering

Present Perfect

 • I have mustered
 • you have mustered
 • he|she|it has mustered
 • we have mustered
 • you have mustered
 • they have mustered

Present Perfect Continuous

 • I have been mustering
 • you have been mustering
 • he|she|it has been mustering
 • we have been mustering
 • you have been mustering
 • they have been mustering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes muster në kohët e shkuara

Simple past

 • I mustered
 • you mustered
 • he|she|it mustered
 • we mustered
 • you mustered
 • they mustered

Past continuous

 • I was mustering
 • you were mustering
 • he|she|it was mustering
 • we were mustering
 • you were mustering
 • they were mustering

Past perfect

 • I had mustered
 • you had mustered
 • he|she|it had mustered
 • we had mustered
 • you had mustered
 • they had mustered

Past perfect continuous

 • I had been mustering
 • you had been mustering
 • he|she|it had been mustering
 • we had been mustering
 • you had been mustering
 • they had been mustering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes muster në kohët e ardhshme

Future

 • I will muster
 • you will muster
 • he|she|it will muster
 • we will muster
 • you will muster
 • they will muster

Future continuous

 • I will be mustering
 • you will be mustering
 • he|she|it will be mustering
 • we will be mustering
 • you will be mustering
 • they will be mustering

Future perfect

 • I will have mustered
 • you will have mustered
 • he|she|it will have mustered
 • we will have mustered
 • you will have mustered
 • they will have mustered

Future perfect continuous

 • I will have been mustering
 • you will have been mustering
 • he|she|it will have been mustering
 • we will have been mustering
 • you will have been mustering
 • they will have been mustering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen muster

Present participle

 • mustering

Past participle

 • mustered

Perfect Participle

 • having mustered

Imperative në anglisht, për foljen muster

Imperative

 • muster
 • let's muster
 • muster

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: incommode intercut moisturize mure muss mutate mystify outfoot poniard remember unlatch