Zgjedhimi i foljes invoice në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes invoice në anglisht.

Zgjedhimi e foljes invoice në kohën e tashme

Present Tense

 • I invoice
 • you invoice
 • he|she|it invoices
 • we invoice
 • you invoice
 • they invoice

Present Continuous

 • I am invoicing
 • you are invoicing
 • he|she|it is invoicing
 • we are invoicing
 • you are invoicing
 • they are invoicing

Present Perfect

 • I have invoiced
 • you have invoiced
 • he|she|it has invoiced
 • we have invoiced
 • you have invoiced
 • they have invoiced

Present Perfect Continuous

 • I have been invoicing
 • you have been invoicing
 • he|she|it has been invoicing
 • we have been invoicing
 • you have been invoicing
 • they have been invoicing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes invoice në kohët e shkuara

Simple past

 • I invoiced
 • you invoiced
 • he|she|it invoiced
 • we invoiced
 • you invoiced
 • they invoiced

Past continuous

 • I was invoicing
 • you were invoicing
 • he|she|it was invoicing
 • we were invoicing
 • you were invoicing
 • they were invoicing

Past perfect

 • I had invoiced
 • you had invoiced
 • he|she|it had invoiced
 • we had invoiced
 • you had invoiced
 • they had invoiced

Past perfect continuous

 • I had been invoicing
 • you had been invoicing
 • he|she|it had been invoicing
 • we had been invoicing
 • you had been invoicing
 • they had been invoicing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes invoice në kohët e ardhshme

Future

 • I will invoice
 • you will invoice
 • he|she|it will invoice
 • we will invoice
 • you will invoice
 • they will invoice

Future continuous

 • I will be invoicing
 • you will be invoicing
 • he|she|it will be invoicing
 • we will be invoicing
 • you will be invoicing
 • they will be invoicing

Future perfect

 • I will have invoiced
 • you will have invoiced
 • he|she|it will have invoiced
 • we will have invoiced
 • you will have invoiced
 • they will have invoiced

Future perfect continuous

 • I will have been invoicing
 • you will have been invoicing
 • he|she|it will have been invoicing
 • we will have been invoicing
 • you will have been invoicing
 • they will have been invoicing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen invoice

Present participle

 • invoicing

Past participle

 • invoiced

Perfect Participle

 • having invoiced

Imperative në anglisht, për foljen invoice

Imperative

 • invoice
 • let's invoice
 • invoice

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: form gammon interest invert invocate invoke irk lampoon mug planish strongarm