Zgjedhimi i foljes handpick në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes handpick në anglisht.

Zgjedhimi e foljes handpick në kohën e tashme

Present Tense

 • I handpick
 • you handpick
 • he|she|it handpicks
 • we handpick
 • you handpick
 • they handpick

Present Continuous

 • I am handpicking
 • you are handpicking
 • he|she|it is handpicking
 • we are handpicking
 • you are handpicking
 • they are handpicking

Present Perfect

 • I have handpicked
 • you have handpicked
 • he|she|it has handpicked
 • we have handpicked
 • you have handpicked
 • they have handpicked

Present Perfect Continuous

 • I have been handpicking
 • you have been handpicking
 • he|she|it has been handpicking
 • we have been handpicking
 • you have been handpicking
 • they have been handpicking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes handpick në kohët e shkuara

Simple past

 • I handpicked
 • you handpicked
 • he|she|it handpicked
 • we handpicked
 • you handpicked
 • they handpicked

Past continuous

 • I was handpicking
 • you were handpicking
 • he|she|it was handpicking
 • we were handpicking
 • you were handpicking
 • they were handpicking

Past perfect

 • I had handpicked
 • you had handpicked
 • he|she|it had handpicked
 • we had handpicked
 • you had handpicked
 • they had handpicked

Past perfect continuous

 • I had been handpicking
 • you had been handpicking
 • he|she|it had been handpicking
 • we had been handpicking
 • you had been handpicking
 • they had been handpicking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes handpick në kohët e ardhshme

Future

 • I will handpick
 • you will handpick
 • he|she|it will handpick
 • we will handpick
 • you will handpick
 • they will handpick

Future continuous

 • I will be handpicking
 • you will be handpicking
 • he|she|it will be handpicking
 • we will be handpicking
 • you will be handpicking
 • they will be handpicking

Future perfect

 • I will have handpicked
 • you will have handpicked
 • he|she|it will have handpicked
 • we will have handpicked
 • you will have handpicked
 • they will have handpicked

Future perfect continuous

 • I will have been handpicking
 • you will have been handpicking
 • he|she|it will have been handpicking
 • we will have been handpicking
 • you will have been handpicking
 • they will have been handpicking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen handpick

Present participle

 • handpicking

Past participle

 • handpicked

Perfect Participle

 • having handpicked

Imperative në anglisht, për foljen handpick

Imperative

 • handpick
 • let's handpick
 • handpick

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: energize eulogize gross hand handle handwash harass hunger knit novelize shroom unnerve