Zgjedhimi i foljes harass në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes harass në anglisht.

Zgjedhimi e foljes harass në kohën e tashme

Present Tense

 • I harass
 • you harass
 • he|she|it harasses
 • we harass
 • you harass
 • they harass

Present Continuous

 • I am harassing
 • you are harassing
 • he|she|it is harassing
 • we are harassing
 • you are harassing
 • they are harassing

Present Perfect

 • I have harassed
 • you have harassed
 • he|she|it has harassed
 • we have harassed
 • you have harassed
 • they have harassed

Present Perfect Continuous

 • I have been harassing
 • you have been harassing
 • he|she|it has been harassing
 • we have been harassing
 • you have been harassing
 • they have been harassing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes harass në kohët e shkuara

Simple past

 • I harassed
 • you harassed
 • he|she|it harassed
 • we harassed
 • you harassed
 • they harassed

Past continuous

 • I was harassing
 • you were harassing
 • he|she|it was harassing
 • we were harassing
 • you were harassing
 • they were harassing

Past perfect

 • I had harassed
 • you had harassed
 • he|she|it had harassed
 • we had harassed
 • you had harassed
 • they had harassed

Past perfect continuous

 • I had been harassing
 • you had been harassing
 • he|she|it had been harassing
 • we had been harassing
 • you had been harassing
 • they had been harassing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes harass në kohët e ardhshme

Future

 • I will harass
 • you will harass
 • he|she|it will harass
 • we will harass
 • you will harass
 • they will harass

Future continuous

 • I will be harassing
 • you will be harassing
 • he|she|it will be harassing
 • we will be harassing
 • you will be harassing
 • they will be harassing

Future perfect

 • I will have harassed
 • you will have harassed
 • he|she|it will have harassed
 • we will have harassed
 • you will have harassed
 • they will have harassed

Future perfect continuous

 • I will have been harassing
 • you will have been harassing
 • he|she|it will have been harassing
 • we will have been harassing
 • you will have been harassing
 • they will have been harassing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen harass

Present participle

 • harassing

Past participle

 • harassed

Perfect Participle

 • having harassed

Imperative në anglisht, për foljen harass

Imperative

 • harass
 • let's harass
 • harass

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: engender evanesce grubstake hang harangue harbinger harmonise hush kowtow nut shush unreeve