Zgjedhimi i foljes euphemize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes euphemize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes euphemize në kohën e tashme

Present Tense

 • I euphemize
 • you euphemize
 • he|she|it euphemizes
 • we euphemize
 • you euphemize
 • they euphemize

Present Continuous

 • I am euphemizing
 • you are euphemizing
 • he|she|it is euphemizing
 • we are euphemizing
 • you are euphemizing
 • they are euphemizing

Present Perfect

 • I have euphemized
 • you have euphemized
 • he|she|it has euphemized
 • we have euphemized
 • you have euphemized
 • they have euphemized

Present Perfect Continuous

 • I have been euphemizing
 • you have been euphemizing
 • he|she|it has been euphemizing
 • we have been euphemizing
 • you have been euphemizing
 • they have been euphemizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes euphemize në kohët e shkuara

Simple past

 • I euphemized
 • you euphemized
 • he|she|it euphemized
 • we euphemized
 • you euphemized
 • they euphemized

Past continuous

 • I was euphemizing
 • you were euphemizing
 • he|she|it was euphemizing
 • we were euphemizing
 • you were euphemizing
 • they were euphemizing

Past perfect

 • I had euphemized
 • you had euphemized
 • he|she|it had euphemized
 • we had euphemized
 • you had euphemized
 • they had euphemized

Past perfect continuous

 • I had been euphemizing
 • you had been euphemizing
 • he|she|it had been euphemizing
 • we had been euphemizing
 • you had been euphemizing
 • they had been euphemizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes euphemize në kohët e ardhshme

Future

 • I will euphemize
 • you will euphemize
 • he|she|it will euphemize
 • we will euphemize
 • you will euphemize
 • they will euphemize

Future continuous

 • I will be euphemizing
 • you will be euphemizing
 • he|she|it will be euphemizing
 • we will be euphemizing
 • you will be euphemizing
 • they will be euphemizing

Future perfect

 • I will have euphemized
 • you will have euphemized
 • he|she|it will have euphemized
 • we will have euphemized
 • you will have euphemized
 • they will have euphemized

Future perfect continuous

 • I will have been euphemizing
 • you will have been euphemizing
 • he|she|it will have been euphemizing
 • we will have been euphemizing
 • you will have been euphemizing
 • they will have been euphemizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen euphemize

Present participle

 • euphemizing

Past participle

 • euphemized

Perfect Participle

 • having euphemized

Imperative në anglisht, për foljen euphemize

Imperative

 • euphemize
 • let's euphemize
 • euphemize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: decertify demo entertain ethicize eulogize euphonize evangelise ferrule grease ironize recess stink