Zgjedhimi i foljes ironize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes ironize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes ironize në kohën e tashme

Present Tense

 • I ironize
 • you ironize
 • he|she|it ironizes
 • we ironize
 • you ironize
 • they ironize

Present Continuous

 • I am ironizing
 • you are ironizing
 • he|she|it is ironizing
 • we are ironizing
 • you are ironizing
 • they are ironizing

Present Perfect

 • I have ironized
 • you have ironized
 • he|she|it has ironized
 • we have ironized
 • you have ironized
 • they have ironized

Present Perfect Continuous

 • I have been ironizing
 • you have been ironizing
 • he|she|it has been ironizing
 • we have been ironizing
 • you have been ironizing
 • they have been ironizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes ironize në kohët e shkuara

Simple past

 • I ironized
 • you ironized
 • he|she|it ironized
 • we ironized
 • you ironized
 • they ironized

Past continuous

 • I was ironizing
 • you were ironizing
 • he|she|it was ironizing
 • we were ironizing
 • you were ironizing
 • they were ironizing

Past perfect

 • I had ironized
 • you had ironized
 • he|she|it had ironized
 • we had ironized
 • you had ironized
 • they had ironized

Past perfect continuous

 • I had been ironizing
 • you had been ironizing
 • he|she|it had been ironizing
 • we had been ironizing
 • you had been ironizing
 • they had been ironizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes ironize në kohët e ardhshme

Future

 • I will ironize
 • you will ironize
 • he|she|it will ironize
 • we will ironize
 • you will ironize
 • they will ironize

Future continuous

 • I will be ironizing
 • you will be ironizing
 • he|she|it will be ironizing
 • we will be ironizing
 • you will be ironizing
 • they will be ironizing

Future perfect

 • I will have ironized
 • you will have ironized
 • he|she|it will have ironized
 • we will have ironized
 • you will have ironized
 • they will have ironized

Future perfect continuous

 • I will have been ironizing
 • you will have been ironizing
 • he|she|it will have been ironizing
 • we will have been ironizing
 • you will have been ironizing
 • they will have been ironizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen ironize

Present participle

 • ironizing

Past participle

 • ironized

Perfect Participle

 • having ironized

Imperative në anglisht, për foljen ironize

Imperative

 • ironize
 • let's ironize
 • ironize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: fortress garden interlard inwrap iron irradiate issue larn municipalize play stuff