Zgjedhimi i foljes canonize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes canonize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes canonize në kohën e tashme

Present Tense

 • I canonize
 • you canonize
 • he|she|it canonizes
 • we canonize
 • you canonize
 • they canonize

Present Continuous

 • I am canonizing
 • you are canonizing
 • he|she|it is canonizing
 • we are canonizing
 • you are canonizing
 • they are canonizing

Present Perfect

 • I have canonized
 • you have canonized
 • he|she|it has canonized
 • we have canonized
 • you have canonized
 • they have canonized

Present Perfect Continuous

 • I have been canonizing
 • you have been canonizing
 • he|she|it has been canonizing
 • we have been canonizing
 • you have been canonizing
 • they have been canonizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes canonize në kohët e shkuara

Simple past

 • I canonized
 • you canonized
 • he|she|it canonized
 • we canonized
 • you canonized
 • they canonized

Past continuous

 • I was canonizing
 • you were canonizing
 • he|she|it was canonizing
 • we were canonizing
 • you were canonizing
 • they were canonizing

Past perfect

 • I had canonized
 • you had canonized
 • he|she|it had canonized
 • we had canonized
 • you had canonized
 • they had canonized

Past perfect continuous

 • I had been canonizing
 • you had been canonizing
 • he|she|it had been canonizing
 • we had been canonizing
 • you had been canonizing
 • they had been canonizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes canonize në kohët e ardhshme

Future

 • I will canonize
 • you will canonize
 • he|she|it will canonize
 • we will canonize
 • you will canonize
 • they will canonize

Future continuous

 • I will be canonizing
 • you will be canonizing
 • he|she|it will be canonizing
 • we will be canonizing
 • you will be canonizing
 • they will be canonizing

Future perfect

 • I will have canonized
 • you will have canonized
 • he|she|it will have canonized
 • we will have canonized
 • you will have canonized
 • they will have canonized

Future perfect continuous

 • I will have been canonizing
 • you will have been canonizing
 • he|she|it will have been canonizing
 • we will have been canonizing
 • you will have been canonizing
 • they will have been canonizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen canonize

Present participle

 • canonizing

Past participle

 • canonized

Perfect Participle

 • having canonized

Imperative në anglisht, për foljen canonize

Imperative

 • canonize
 • let's canonize
 • canonize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: abirritate agonise bunnyhop cannibalise canonise canoodle cap christianize crosspollinate divulgate kibble politicise