Zgjedhimi i foljes cannibalise në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cannibalise në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cannibalise në kohën e tashme

Present Tense

 • I cannibalise
 • you cannibalise
 • he|she|it cannibalises
 • we cannibalise
 • you cannibalise
 • they cannibalise

Present Continuous

 • I am cannibalising
 • you are cannibalising
 • he|she|it is cannibalising
 • we are cannibalising
 • you are cannibalising
 • they are cannibalising

Present Perfect

 • I have cannibalised
 • you have cannibalised
 • he|she|it has cannibalised
 • we have cannibalised
 • you have cannibalised
 • they have cannibalised

Present Perfect Continuous

 • I have been cannibalising
 • you have been cannibalising
 • he|she|it has been cannibalising
 • we have been cannibalising
 • you have been cannibalising
 • they have been cannibalising

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cannibalise në kohët e shkuara

Simple past

 • I cannibalised
 • you cannibalised
 • he|she|it cannibalised
 • we cannibalised
 • you cannibalised
 • they cannibalised

Past continuous

 • I was cannibalising
 • you were cannibalising
 • he|she|it was cannibalising
 • we were cannibalising
 • you were cannibalising
 • they were cannibalising

Past perfect

 • I had cannibalised
 • you had cannibalised
 • he|she|it had cannibalised
 • we had cannibalised
 • you had cannibalised
 • they had cannibalised

Past perfect continuous

 • I had been cannibalising
 • you had been cannibalising
 • he|she|it had been cannibalising
 • we had been cannibalising
 • you had been cannibalising
 • they had been cannibalising

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cannibalise në kohët e ardhshme

Future

 • I will cannibalise
 • you will cannibalise
 • he|she|it will cannibalise
 • we will cannibalise
 • you will cannibalise
 • they will cannibalise

Future continuous

 • I will be cannibalising
 • you will be cannibalising
 • he|she|it will be cannibalising
 • we will be cannibalising
 • you will be cannibalising
 • they will be cannibalising

Future perfect

 • I will have cannibalised
 • you will have cannibalised
 • he|she|it will have cannibalised
 • we will have cannibalised
 • you will have cannibalised
 • they will have cannibalised

Future perfect continuous

 • I will have been cannibalising
 • you will have been cannibalising
 • he|she|it will have been cannibalising
 • we will have been cannibalising
 • you will have been cannibalising
 • they will have been cannibalising

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cannibalise

Present participle

 • cannibalising

Past participle

 • cannibalised

Perfect Participle

 • having cannibalised

Imperative në anglisht, për foljen cannibalise

Imperative

 • cannibalise
 • let's cannibalise
 • cannibalise

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: abate aggrandize bundle canalise canker cannibalize cant choose crosscheck diversify kerfuffle polarise