Zgjedhimi i foljes blackguard në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes blackguard në anglisht.

Zgjedhimi e foljes blackguard në kohën e tashme

Present Tense

 • I blackguard
 • you blackguard
 • he|she|it blackguards
 • we blackguard
 • you blackguard
 • they blackguard

Present Continuous

 • I am blackguarding
 • you are blackguarding
 • he|she|it is blackguarding
 • we are blackguarding
 • you are blackguarding
 • they are blackguarding

Present Perfect

 • I have blackguarded
 • you have blackguarded
 • he|she|it has blackguarded
 • we have blackguarded
 • you have blackguarded
 • they have blackguarded

Present Perfect Continuous

 • I have been blackguarding
 • you have been blackguarding
 • he|she|it has been blackguarding
 • we have been blackguarding
 • you have been blackguarding
 • they have been blackguarding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes blackguard në kohët e shkuara

Simple past

 • I blackguarded
 • you blackguarded
 • he|she|it blackguarded
 • we blackguarded
 • you blackguarded
 • they blackguarded

Past continuous

 • I was blackguarding
 • you were blackguarding
 • he|she|it was blackguarding
 • we were blackguarding
 • you were blackguarding
 • they were blackguarding

Past perfect

 • I had blackguarded
 • you had blackguarded
 • he|she|it had blackguarded
 • we had blackguarded
 • you had blackguarded
 • they had blackguarded

Past perfect continuous

 • I had been blackguarding
 • you had been blackguarding
 • he|she|it had been blackguarding
 • we had been blackguarding
 • you had been blackguarding
 • they had been blackguarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes blackguard në kohët e ardhshme

Future

 • I will blackguard
 • you will blackguard
 • he|she|it will blackguard
 • we will blackguard
 • you will blackguard
 • they will blackguard

Future continuous

 • I will be blackguarding
 • you will be blackguarding
 • he|she|it will be blackguarding
 • we will be blackguarding
 • you will be blackguarding
 • they will be blackguarding

Future perfect

 • I will have blackguarded
 • you will have blackguarded
 • he|she|it will have blackguarded
 • we will have blackguarded
 • you will have blackguarded
 • they will have blackguarded

Future perfect continuous

 • I will have been blackguarding
 • you will have been blackguarding
 • he|she|it will have been blackguarding
 • we will have been blackguarding
 • you will have been blackguarding
 • they will have been blackguarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen blackguard

Present participle

 • blackguarding

Past participle

 • blackguarded

Perfect Participle

 • having blackguarded

Imperative në anglisht, për foljen blackguard

Imperative

 • blackguard
 • let's blackguard
 • blackguard

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: benchmark bivouac blacken blackjack blanch brutalise communalize derange indoctrinate oxygenize