Zgjedhimi i foljes trouser në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes trouser në anglisht.

Zgjedhimi e foljes trouser në kohën e tashme

Present Tense

 • I trouser
 • you trouser
 • he|she|it trousers
 • we trouser
 • you trouser
 • they trouser

Present Continuous

 • I am trousering
 • you are trousering
 • he|she|it is trousering
 • we are trousering
 • you are trousering
 • they are trousering

Present Perfect

 • I have trousered
 • you have trousered
 • he|she|it has trousered
 • we have trousered
 • you have trousered
 • they have trousered

Present Perfect Continuous

 • I have been trousering
 • you have been trousering
 • he|she|it has been trousering
 • we have been trousering
 • you have been trousering
 • they have been trousering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes trouser në kohët e shkuara

Simple past

 • I trousered
 • you trousered
 • he|she|it trousered
 • we trousered
 • you trousered
 • they trousered

Past continuous

 • I was trousering
 • you were trousering
 • he|she|it was trousering
 • we were trousering
 • you were trousering
 • they were trousering

Past perfect

 • I had trousered
 • you had trousered
 • he|she|it had trousered
 • we had trousered
 • you had trousered
 • they had trousered

Past perfect continuous

 • I had been trousering
 • you had been trousering
 • he|she|it had been trousering
 • we had been trousering
 • you had been trousering
 • they had been trousering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes trouser në kohët e ardhshme

Future

 • I will trouser
 • you will trouser
 • he|she|it will trouser
 • we will trouser
 • you will trouser
 • they will trouser

Future continuous

 • I will be trousering
 • you will be trousering
 • he|she|it will be trousering
 • we will be trousering
 • you will be trousering
 • they will be trousering

Future perfect

 • I will have trousered
 • you will have trousered
 • he|she|it will have trousered
 • we will have trousered
 • you will have trousered
 • they will have trousered

Future perfect continuous

 • I will have been trousering
 • you will have been trousering
 • he|she|it will have been trousering
 • we will have been trousering
 • you will have been trousering
 • they will have been trousering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen trouser

Present participle

 • trousering

Past participle

 • trousered

Perfect Participle

 • having trousered

Imperative në anglisht, për foljen trouser

Imperative

 • trouser
 • let's trouser
 • trouser

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cost facilitate slur spar transcend troop troupe trow truncheon unroot