Zgjedhimi i foljes rewire në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes rewire në anglisht.

Zgjedhimi e foljes rewire në kohën e tashme

Present Tense

 • I rewire
 • you rewire
 • he|she|it rewires
 • we rewire
 • you rewire
 • they rewire

Present Continuous

 • I am rewiring
 • you are rewiring
 • he|she|it is rewiring
 • we are rewiring
 • you are rewiring
 • they are rewiring

Present Perfect

 • I have rewired
 • you have rewired
 • he|she|it has rewired
 • we have rewired
 • you have rewired
 • they have rewired

Present Perfect Continuous

 • I have been rewiring
 • you have been rewiring
 • he|she|it has been rewiring
 • we have been rewiring
 • you have been rewiring
 • they have been rewiring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes rewire në kohët e shkuara

Simple past

 • I rewired
 • you rewired
 • he|she|it rewired
 • we rewired
 • you rewired
 • they rewired

Past continuous

 • I was rewiring
 • you were rewiring
 • he|she|it was rewiring
 • we were rewiring
 • you were rewiring
 • they were rewiring

Past perfect

 • I had rewired
 • you had rewired
 • he|she|it had rewired
 • we had rewired
 • you had rewired
 • they had rewired

Past perfect continuous

 • I had been rewiring
 • you had been rewiring
 • he|she|it had been rewiring
 • we had been rewiring
 • you had been rewiring
 • they had been rewiring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes rewire në kohët e ardhshme

Future

 • I will rewire
 • you will rewire
 • he|she|it will rewire
 • we will rewire
 • you will rewire
 • they will rewire

Future continuous

 • I will be rewiring
 • you will be rewiring
 • he|she|it will be rewiring
 • we will be rewiring
 • you will be rewiring
 • they will be rewiring

Future perfect

 • I will have rewired
 • you will have rewired
 • he|she|it will have rewired
 • we will have rewired
 • you will have rewired
 • they will have rewired

Future perfect continuous

 • I will have been rewiring
 • you will have been rewiring
 • he|she|it will have been rewiring
 • we will have been rewiring
 • you will have been rewiring
 • they will have been rewiring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen rewire

Present participle

 • rewiring

Past participle

 • rewired

Perfect Participle

 • having rewired

Imperative në anglisht, për foljen rewire

Imperative

 • rewire
 • let's rewire
 • rewire

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: colorcode pit potroast respire revoke rewind reword rice scend soothsay till