Zgjedhimi i foljes replenish në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes replenish në anglisht.

Zgjedhimi e foljes replenish në kohën e tashme

Present Tense

 • I replenish
 • you replenish
 • he|she|it replenishes
 • we replenish
 • you replenish
 • they replenish

Present Continuous

 • I am replenishing
 • you are replenishing
 • he|she|it is replenishing
 • we are replenishing
 • you are replenishing
 • they are replenishing

Present Perfect

 • I have replenished
 • you have replenished
 • he|she|it has replenished
 • we have replenished
 • you have replenished
 • they have replenished

Present Perfect Continuous

 • I have been replenishing
 • you have been replenishing
 • he|she|it has been replenishing
 • we have been replenishing
 • you have been replenishing
 • they have been replenishing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes replenish në kohët e shkuara

Simple past

 • I replenished
 • you replenished
 • he|she|it replenished
 • we replenished
 • you replenished
 • they replenished

Past continuous

 • I was replenishing
 • you were replenishing
 • he|she|it was replenishing
 • we were replenishing
 • you were replenishing
 • they were replenishing

Past perfect

 • I had replenished
 • you had replenished
 • he|she|it had replenished
 • we had replenished
 • you had replenished
 • they had replenished

Past perfect continuous

 • I had been replenishing
 • you had been replenishing
 • he|she|it had been replenishing
 • we had been replenishing
 • you had been replenishing
 • they had been replenishing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes replenish në kohët e ardhshme

Future

 • I will replenish
 • you will replenish
 • he|she|it will replenish
 • we will replenish
 • you will replenish
 • they will replenish

Future continuous

 • I will be replenishing
 • you will be replenishing
 • he|she|it will be replenishing
 • we will be replenishing
 • you will be replenishing
 • they will be replenishing

Future perfect

 • I will have replenished
 • you will have replenished
 • he|she|it will have replenished
 • we will have replenished
 • you will have replenished
 • they will have replenished

Future perfect continuous

 • I will have been replenishing
 • you will have been replenishing
 • he|she|it will have been replenishing
 • we will have been replenishing
 • you will have been replenishing
 • they will have been replenishing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen replenish

Present participle

 • replenishing

Past participle

 • replenished

Perfect Participle

 • having replenished

Imperative në anglisht, për foljen replenish

Imperative

 • replenish
 • let's replenish
 • replenish

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cinder peal pinion reject repel replay replevin reposition roil sleave tambour