Zgjedhimi i foljes render në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes render në anglisht.

Zgjedhimi e foljes render në kohën e tashme

Present Tense

 • I render
 • you render
 • he|she|it renders
 • we render
 • you render
 • they render

Present Continuous

 • I am rendering
 • you are rendering
 • he|she|it is rendering
 • we are rendering
 • you are rendering
 • they are rendering

Present Perfect

 • I have rendered
 • you have rendered
 • he|she|it has rendered
 • we have rendered
 • you have rendered
 • they have rendered

Present Perfect Continuous

 • I have been rendering
 • you have been rendering
 • he|she|it has been rendering
 • we have been rendering
 • you have been rendering
 • they have been rendering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes render në kohët e shkuara

Simple past

 • I rendered
 • you rendered
 • he|she|it rendered
 • we rendered
 • you rendered
 • they rendered

Past continuous

 • I was rendering
 • you were rendering
 • he|she|it was rendering
 • we were rendering
 • you were rendering
 • they were rendering

Past perfect

 • I had rendered
 • you had rendered
 • he|she|it had rendered
 • we had rendered
 • you had rendered
 • they had rendered

Past perfect continuous

 • I had been rendering
 • you had been rendering
 • he|she|it had been rendering
 • we had been rendering
 • you had been rendering
 • they had been rendering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes render në kohët e ardhshme

Future

 • I will render
 • you will render
 • he|she|it will render
 • we will render
 • you will render
 • they will render

Future continuous

 • I will be rendering
 • you will be rendering
 • he|she|it will be rendering
 • we will be rendering
 • you will be rendering
 • they will be rendering

Future perfect

 • I will have rendered
 • you will have rendered
 • he|she|it will have rendered
 • we will have rendered
 • you will have rendered
 • they will have rendered

Future perfect continuous

 • I will have been rendering
 • you will have been rendering
 • he|she|it will have been rendering
 • we will have been rendering
 • you will have been rendering
 • they will have been rendering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen render

Present participle

 • rendering

Past participle

 • rendered

Perfect Participle

 • having rendered

Imperative në anglisht, për foljen render

Imperative

 • render
 • let's render
 • render

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chock particularize pickaxe regularise remould rend rendezvous reopen rile skitter syncretize