Zgjedhimi i foljes pressure-cook në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pressure-cook në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pressure-cook në kohën e tashme

Present Tense

 • I pressure-cook
 • you pressure-cook
 • he|she|it pressure-cooks
 • we pressure-cook
 • you pressure-cook
 • they pressure-cook

Present Continuous

 • I am pressure-cooking
 • you are pressure-cooking
 • he|she|it is pressure-cooking
 • we are pressure-cooking
 • you are pressure-cooking
 • they are pressure-cooking

Present Perfect

 • I have pressure-cooked
 • you have pressure-cooked
 • he|she|it has pressure-cooked
 • we have pressure-cooked
 • you have pressure-cooked
 • they have pressure-cooked

Present Perfect Continuous

 • I have been pressure-cooking
 • you have been pressure-cooking
 • he|she|it has been pressure-cooking
 • we have been pressure-cooking
 • you have been pressure-cooking
 • they have been pressure-cooking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pressure-cook në kohët e shkuara

Simple past

 • I pressure-cooked
 • you pressure-cooked
 • he|she|it pressure-cooked
 • we pressure-cooked
 • you pressure-cooked
 • they pressure-cooked

Past continuous

 • I was pressure-cooking
 • you were pressure-cooking
 • he|she|it was pressure-cooking
 • we were pressure-cooking
 • you were pressure-cooking
 • they were pressure-cooking

Past perfect

 • I had pressure-cooked
 • you had pressure-cooked
 • he|she|it had pressure-cooked
 • we had pressure-cooked
 • you had pressure-cooked
 • they had pressure-cooked

Past perfect continuous

 • I had been pressure-cooking
 • you had been pressure-cooking
 • he|she|it had been pressure-cooking
 • we had been pressure-cooking
 • you had been pressure-cooking
 • they had been pressure-cooking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pressure-cook në kohët e ardhshme

Future

 • I will pressure-cook
 • you will pressure-cook
 • he|she|it will pressure-cook
 • we will pressure-cook
 • you will pressure-cook
 • they will pressure-cook

Future continuous

 • I will be pressure-cooking
 • you will be pressure-cooking
 • he|she|it will be pressure-cooking
 • we will be pressure-cooking
 • you will be pressure-cooking
 • they will be pressure-cooking

Future perfect

 • I will have pressure-cooked
 • you will have pressure-cooked
 • he|she|it will have pressure-cooked
 • we will have pressure-cooked
 • you will have pressure-cooked
 • they will have pressure-cooked

Future perfect continuous

 • I will have been pressure-cooking
 • you will have been pressure-cooking
 • he|she|it will have been pressure-cooking
 • we will have been pressure-cooking
 • you will have been pressure-cooking
 • they will have been pressure-cooking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pressure-cook

Present participle

 • pressure-cooking

Past participle

 • pressure-cooked

Perfect Participle

 • having pressure-cooked

Imperative në anglisht, për foljen pressure-cook

Imperative

 • pressure-cook
 • let's pressure-cook
 • pressure-cook

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bide miswed nationalize powwow preset pressure pressurise prettify rabbit revitalize snip