Zgjedhimi i foljes pooh-pooh në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pooh-pooh në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pooh-pooh në kohën e tashme

Present Tense

 • I pooh-pooh
 • you pooh-pooh
 • he|she|it pooh-poohs
 • we pooh-pooh
 • you pooh-pooh
 • they pooh-pooh

Present Continuous

 • I am pooh-poohing
 • you are pooh-poohing
 • he|she|it is pooh-poohing
 • we are pooh-poohing
 • you are pooh-poohing
 • they are pooh-poohing

Present Perfect

 • I have pooh-poohed
 • you have pooh-poohed
 • he|she|it has pooh-poohed
 • we have pooh-poohed
 • you have pooh-poohed
 • they have pooh-poohed

Present Perfect Continuous

 • I have been pooh-poohing
 • you have been pooh-poohing
 • he|she|it has been pooh-poohing
 • we have been pooh-poohing
 • you have been pooh-poohing
 • they have been pooh-poohing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pooh-pooh në kohët e shkuara

Simple past

 • I pooh-poohed
 • you pooh-poohed
 • he|she|it pooh-poohed
 • we pooh-poohed
 • you pooh-poohed
 • they pooh-poohed

Past continuous

 • I was pooh-poohing
 • you were pooh-poohing
 • he|she|it was pooh-poohing
 • we were pooh-poohing
 • you were pooh-poohing
 • they were pooh-poohing

Past perfect

 • I had pooh-poohed
 • you had pooh-poohed
 • he|she|it had pooh-poohed
 • we had pooh-poohed
 • you had pooh-poohed
 • they had pooh-poohed

Past perfect continuous

 • I had been pooh-poohing
 • you had been pooh-poohing
 • he|she|it had been pooh-poohing
 • we had been pooh-poohing
 • you had been pooh-poohing
 • they had been pooh-poohing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pooh-pooh në kohët e ardhshme

Future

 • I will pooh-pooh
 • you will pooh-pooh
 • he|she|it will pooh-pooh
 • we will pooh-pooh
 • you will pooh-pooh
 • they will pooh-pooh

Future continuous

 • I will be pooh-poohing
 • you will be pooh-poohing
 • he|she|it will be pooh-poohing
 • we will be pooh-poohing
 • you will be pooh-poohing
 • they will be pooh-poohing

Future perfect

 • I will have pooh-poohed
 • you will have pooh-poohed
 • he|she|it will have pooh-poohed
 • we will have pooh-poohed
 • you will have pooh-poohed
 • they will have pooh-poohed

Future perfect continuous

 • I will have been pooh-poohing
 • you will have been pooh-poohing
 • he|she|it will have been pooh-poohing
 • we will have been pooh-poohing
 • you will have been pooh-poohing
 • they will have been pooh-poohing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pooh-pooh

Present participle

 • pooh-poohing

Past participle

 • pooh-poohed

Perfect Participle

 • having pooh-poohed

Imperative në anglisht, për foljen pooh-pooh

Imperative

 • pooh-pooh
 • let's pooh-pooh
 • pooh-pooh

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bastardise mercerize mitch plague ponce pooh poohpooh pore prop repose ski