Zgjedhimi i foljes ponce në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes ponce në anglisht.

Zgjedhimi e foljes ponce në kohën e tashme

Present Tense

 • I ponce
 • you ponce
 • he|she|it ponces
 • we ponce
 • you ponce
 • they ponce

Present Continuous

 • I am poncing
 • you are poncing
 • he|she|it is poncing
 • we are poncing
 • you are poncing
 • they are poncing

Present Perfect

 • I have ponced
 • you have ponced
 • he|she|it has ponced
 • we have ponced
 • you have ponced
 • they have ponced

Present Perfect Continuous

 • I have been poncing
 • you have been poncing
 • he|she|it has been poncing
 • we have been poncing
 • you have been poncing
 • they have been poncing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes ponce në kohët e shkuara

Simple past

 • I ponced
 • you ponced
 • he|she|it ponced
 • we ponced
 • you ponced
 • they ponced

Past continuous

 • I was poncing
 • you were poncing
 • he|she|it was poncing
 • we were poncing
 • you were poncing
 • they were poncing

Past perfect

 • I had ponced
 • you had ponced
 • he|she|it had ponced
 • we had ponced
 • you had ponced
 • they had ponced

Past perfect continuous

 • I had been poncing
 • you had been poncing
 • he|she|it had been poncing
 • we had been poncing
 • you had been poncing
 • they had been poncing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes ponce në kohët e ardhshme

Future

 • I will ponce
 • you will ponce
 • he|she|it will ponce
 • we will ponce
 • you will ponce
 • they will ponce

Future continuous

 • I will be poncing
 • you will be poncing
 • he|she|it will be poncing
 • we will be poncing
 • you will be poncing
 • they will be poncing

Future perfect

 • I will have ponced
 • you will have ponced
 • he|she|it will have ponced
 • we will have ponced
 • you will have ponced
 • they will have ponced

Future perfect continuous

 • I will have been poncing
 • you will have been poncing
 • he|she|it will have been poncing
 • we will have been poncing
 • you will have been poncing
 • they will have been poncing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen ponce

Present participle

 • poncing

Past participle

 • ponced

Perfect Participle

 • having ponced

Imperative në anglisht, për foljen ponce

Imperative

 • ponce
 • let's ponce
 • ponce

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: barricade memorize mistime pize pollard pommel ponder poop promulgate replevin skelly