Zgjedhimi i foljes napalm në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes napalm në anglisht.

Zgjedhimi e foljes napalm në kohën e tashme

Present Tense

 • I napalm
 • you napalm
 • he|she|it napalms
 • we napalm
 • you napalm
 • they napalm

Present Continuous

 • I am napalming
 • you are napalming
 • he|she|it is napalming
 • we are napalming
 • you are napalming
 • they are napalming

Present Perfect

 • I have napalmed
 • you have napalmed
 • he|she|it has napalmed
 • we have napalmed
 • you have napalmed
 • they have napalmed

Present Perfect Continuous

 • I have been napalming
 • you have been napalming
 • he|she|it has been napalming
 • we have been napalming
 • you have been napalming
 • they have been napalming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes napalm në kohët e shkuara

Simple past

 • I napalmed
 • you napalmed
 • he|she|it napalmed
 • we napalmed
 • you napalmed
 • they napalmed

Past continuous

 • I was napalming
 • you were napalming
 • he|she|it was napalming
 • we were napalming
 • you were napalming
 • they were napalming

Past perfect

 • I had napalmed
 • you had napalmed
 • he|she|it had napalmed
 • we had napalmed
 • you had napalmed
 • they had napalmed

Past perfect continuous

 • I had been napalming
 • you had been napalming
 • he|she|it had been napalming
 • we had been napalming
 • you had been napalming
 • they had been napalming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes napalm në kohët e ardhshme

Future

 • I will napalm
 • you will napalm
 • he|she|it will napalm
 • we will napalm
 • you will napalm
 • they will napalm

Future continuous

 • I will be napalming
 • you will be napalming
 • he|she|it will be napalming
 • we will be napalming
 • you will be napalming
 • they will be napalming

Future perfect

 • I will have napalmed
 • you will have napalmed
 • he|she|it will have napalmed
 • we will have napalmed
 • you will have napalmed
 • they will have napalmed

Future perfect continuous

 • I will have been napalming
 • you will have been napalming
 • he|she|it will have been napalming
 • we will have been napalming
 • you will have been napalming
 • they will have been napalming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen napalm

Present participle

 • napalming

Past participle

 • napalmed

Perfect Participle

 • having napalmed

Imperative në anglisht, për foljen napalm

Imperative

 • napalm
 • let's napalm
 • napalm

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: individualise intermesh moot nail nap narcotize natter outplay poss renegotiate unpin