Zgjedhimi i foljes poss në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes poss në anglisht.

Zgjedhimi e foljes poss në kohën e tashme

Present Tense

 • I poss
 • you poss
 • he|she|it posses
 • we poss
 • you poss
 • they poss

Present Continuous

 • I am possing
 • you are possing
 • he|she|it is possing
 • we are possing
 • you are possing
 • they are possing

Present Perfect

 • I have possed
 • you have possed
 • he|she|it has possed
 • we have possed
 • you have possed
 • they have possed

Present Perfect Continuous

 • I have been possing
 • you have been possing
 • he|she|it has been possing
 • we have been possing
 • you have been possing
 • they have been possing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes poss në kohët e shkuara

Simple past

 • I possed
 • you possed
 • he|she|it possed
 • we possed
 • you possed
 • they possed

Past continuous

 • I was possing
 • you were possing
 • he|she|it was possing
 • we were possing
 • you were possing
 • they were possing

Past perfect

 • I had possed
 • you had possed
 • he|she|it had possed
 • we had possed
 • you had possed
 • they had possed

Past perfect continuous

 • I had been possing
 • you had been possing
 • he|she|it had been possing
 • we had been possing
 • you had been possing
 • they had been possing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes poss në kohët e ardhshme

Future

 • I will poss
 • you will poss
 • he|she|it will poss
 • we will poss
 • you will poss
 • they will poss

Future continuous

 • I will be possing
 • you will be possing
 • he|she|it will be possing
 • we will be possing
 • you will be possing
 • they will be possing

Future perfect

 • I will have possed
 • you will have possed
 • he|she|it will have possed
 • we will have possed
 • you will have possed
 • they will have possed

Future perfect continuous

 • I will have been possing
 • you will have been possing
 • he|she|it will have been possing
 • we will have been possing
 • you will have been possing
 • they will have been possing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen poss

Present participle

 • possing

Past participle

 • possed

Perfect Participle

 • having possed

Imperative në anglisht, për foljen poss

Imperative

 • poss
 • let's poss
 • poss

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: beach metaphysicize mohammedanize play port position pose postmark proselyte repudiate skulk