Zgjedhimi i foljes melodramatize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes melodramatize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes melodramatize në kohën e tashme

Present Tense

 • I melodramatize
 • you melodramatize
 • he|she|it melodramatizes
 • we melodramatize
 • you melodramatize
 • they melodramatize

Present Continuous

 • I am melodramatizing
 • you are melodramatizing
 • he|she|it is melodramatizing
 • we are melodramatizing
 • you are melodramatizing
 • they are melodramatizing

Present Perfect

 • I have melodramatized
 • you have melodramatized
 • he|she|it has melodramatized
 • we have melodramatized
 • you have melodramatized
 • they have melodramatized

Present Perfect Continuous

 • I have been melodramatizing
 • you have been melodramatizing
 • he|she|it has been melodramatizing
 • we have been melodramatizing
 • you have been melodramatizing
 • they have been melodramatizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes melodramatize në kohët e shkuara

Simple past

 • I melodramatized
 • you melodramatized
 • he|she|it melodramatized
 • we melodramatized
 • you melodramatized
 • they melodramatized

Past continuous

 • I was melodramatizing
 • you were melodramatizing
 • he|she|it was melodramatizing
 • we were melodramatizing
 • you were melodramatizing
 • they were melodramatizing

Past perfect

 • I had melodramatized
 • you had melodramatized
 • he|she|it had melodramatized
 • we had melodramatized
 • you had melodramatized
 • they had melodramatized

Past perfect continuous

 • I had been melodramatizing
 • you had been melodramatizing
 • he|she|it had been melodramatizing
 • we had been melodramatizing
 • you had been melodramatizing
 • they had been melodramatizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes melodramatize në kohët e ardhshme

Future

 • I will melodramatize
 • you will melodramatize
 • he|she|it will melodramatize
 • we will melodramatize
 • you will melodramatize
 • they will melodramatize

Future continuous

 • I will be melodramatizing
 • you will be melodramatizing
 • he|she|it will be melodramatizing
 • we will be melodramatizing
 • you will be melodramatizing
 • they will be melodramatizing

Future perfect

 • I will have melodramatized
 • you will have melodramatized
 • he|she|it will have melodramatized
 • we will have melodramatized
 • you will have melodramatized
 • they will have melodramatized

Future perfect continuous

 • I will have been melodramatizing
 • you will have been melodramatizing
 • he|she|it will have been melodramatizing
 • we will have been melodramatizing
 • you will have been melodramatizing
 • they will have been melodramatizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen melodramatize

Present participle

 • melodramatizing

Past participle

 • melodramatized

Perfect Participle

 • having melodramatized

Imperative në anglisht, për foljen melodramatize

Imperative

 • melodramatize
 • let's melodramatize
 • melodramatize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: highlight hypnotise man medicate melodize melt meow mould peace re-sign transition