Zgjedhimi i foljes man-handle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes man-handle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes man-handle në kohën e tashme

Present Tense

 • I man-handle
 • you man-handle
 • he|she|it man-handles
 • we man-handle
 • you man-handle
 • they man-handle

Present Continuous

 • I am man-handling
 • you are man-handling
 • he|she|it is man-handling
 • we are man-handling
 • you are man-handling
 • they are man-handling

Present Perfect

 • I have man-handled
 • you have man-handled
 • he|she|it has man-handled
 • we have man-handled
 • you have man-handled
 • they have man-handled

Present Perfect Continuous

 • I have been man-handling
 • you have been man-handling
 • he|she|it has been man-handling
 • we have been man-handling
 • you have been man-handling
 • they have been man-handling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes man-handle në kohët e shkuara

Simple past

 • I man-handled
 • you man-handled
 • he|she|it man-handled
 • we man-handled
 • you man-handled
 • they man-handled

Past continuous

 • I was man-handling
 • you were man-handling
 • he|she|it was man-handling
 • we were man-handling
 • you were man-handling
 • they were man-handling

Past perfect

 • I had man-handled
 • you had man-handled
 • he|she|it had man-handled
 • we had man-handled
 • you had man-handled
 • they had man-handled

Past perfect continuous

 • I had been man-handling
 • you had been man-handling
 • he|she|it had been man-handling
 • we had been man-handling
 • you had been man-handling
 • they had been man-handling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes man-handle në kohët e ardhshme

Future

 • I will man-handle
 • you will man-handle
 • he|she|it will man-handle
 • we will man-handle
 • you will man-handle
 • they will man-handle

Future continuous

 • I will be man-handling
 • you will be man-handling
 • he|she|it will be man-handling
 • we will be man-handling
 • you will be man-handling
 • they will be man-handling

Future perfect

 • I will have man-handled
 • you will have man-handled
 • he|she|it will have man-handled
 • we will have man-handled
 • you will have man-handled
 • they will have man-handled

Future perfect continuous

 • I will have been man-handling
 • you will have been man-handling
 • he|she|it will have been man-handling
 • we will have been man-handling
 • you will have been man-handling
 • they will have been man-handling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen man-handle

Present participle

 • man-handling

Past participle

 • man-handled

Perfect Participle

 • having man-handled

Imperative në anglisht, për foljen man-handle

Imperative

 • man-handle
 • let's man-handle
 • man-handle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: harmonise honor lodge malinger man manacle manifold misrepresent pal radioactivate toboggan