Zgjedhimi i foljes hydrogenize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hydrogenize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hydrogenize në kohën e tashme

Present Tense

 • I hydrogenize
 • you hydrogenize
 • he|she|it hydrogenizes
 • we hydrogenize
 • you hydrogenize
 • they hydrogenize

Present Continuous

 • I am hydrogenizing
 • you are hydrogenizing
 • he|she|it is hydrogenizing
 • we are hydrogenizing
 • you are hydrogenizing
 • they are hydrogenizing

Present Perfect

 • I have hydrogenized
 • you have hydrogenized
 • he|she|it has hydrogenized
 • we have hydrogenized
 • you have hydrogenized
 • they have hydrogenized

Present Perfect Continuous

 • I have been hydrogenizing
 • you have been hydrogenizing
 • he|she|it has been hydrogenizing
 • we have been hydrogenizing
 • you have been hydrogenizing
 • they have been hydrogenizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hydrogenize në kohët e shkuara

Simple past

 • I hydrogenized
 • you hydrogenized
 • he|she|it hydrogenized
 • we hydrogenized
 • you hydrogenized
 • they hydrogenized

Past continuous

 • I was hydrogenizing
 • you were hydrogenizing
 • he|she|it was hydrogenizing
 • we were hydrogenizing
 • you were hydrogenizing
 • they were hydrogenizing

Past perfect

 • I had hydrogenized
 • you had hydrogenized
 • he|she|it had hydrogenized
 • we had hydrogenized
 • you had hydrogenized
 • they had hydrogenized

Past perfect continuous

 • I had been hydrogenizing
 • you had been hydrogenizing
 • he|she|it had been hydrogenizing
 • we had been hydrogenizing
 • you had been hydrogenizing
 • they had been hydrogenizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hydrogenize në kohët e ardhshme

Future

 • I will hydrogenize
 • you will hydrogenize
 • he|she|it will hydrogenize
 • we will hydrogenize
 • you will hydrogenize
 • they will hydrogenize

Future continuous

 • I will be hydrogenizing
 • you will be hydrogenizing
 • he|she|it will be hydrogenizing
 • we will be hydrogenizing
 • you will be hydrogenizing
 • they will be hydrogenizing

Future perfect

 • I will have hydrogenized
 • you will have hydrogenized
 • he|she|it will have hydrogenized
 • we will have hydrogenized
 • you will have hydrogenized
 • they will have hydrogenized

Future perfect continuous

 • I will have been hydrogenizing
 • you will have been hydrogenizing
 • he|she|it will have been hydrogenizing
 • we will have been hydrogenizing
 • you will have been hydrogenizing
 • they will have been hydrogenizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hydrogenize

Present participle

 • hydrogenizing

Past participle

 • hydrogenized

Perfect Participle

 • having hydrogenized

Imperative në anglisht, për foljen hydrogenize

Imperative

 • hydrogenize
 • let's hydrogenize
 • hydrogenize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: expunge fiddle homeschool husk hydrate hydrolyze hypnotise inosculate luxuriate overman snoop waggon