Zgjedhimi i foljes grunt në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes grunt në anglisht.

Zgjedhimi e foljes grunt në kohën e tashme

Present Tense

 • I grunt
 • you grunt
 • he|she|it grunts
 • we grunt
 • you grunt
 • they grunt

Present Continuous

 • I am grunting
 • you are grunting
 • he|she|it is grunting
 • we are grunting
 • you are grunting
 • they are grunting

Present Perfect

 • I have grunted
 • you have grunted
 • he|she|it has grunted
 • we have grunted
 • you have grunted
 • they have grunted

Present Perfect Continuous

 • I have been grunting
 • you have been grunting
 • he|she|it has been grunting
 • we have been grunting
 • you have been grunting
 • they have been grunting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes grunt në kohët e shkuara

Simple past

 • I grunted
 • you grunted
 • he|she|it grunted
 • we grunted
 • you grunted
 • they grunted

Past continuous

 • I was grunting
 • you were grunting
 • he|she|it was grunting
 • we were grunting
 • you were grunting
 • they were grunting

Past perfect

 • I had grunted
 • you had grunted
 • he|she|it had grunted
 • we had grunted
 • you had grunted
 • they had grunted

Past perfect continuous

 • I had been grunting
 • you had been grunting
 • he|she|it had been grunting
 • we had been grunting
 • you had been grunting
 • they had been grunting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes grunt në kohët e ardhshme

Future

 • I will grunt
 • you will grunt
 • he|she|it will grunt
 • we will grunt
 • you will grunt
 • they will grunt

Future continuous

 • I will be grunting
 • you will be grunting
 • he|she|it will be grunting
 • we will be grunting
 • you will be grunting
 • they will be grunting

Future perfect

 • I will have grunted
 • you will have grunted
 • he|she|it will have grunted
 • we will have grunted
 • you will have grunted
 • they will have grunted

Future perfect continuous

 • I will have been grunting
 • you will have been grunting
 • he|she|it will have been grunting
 • we will have been grunting
 • you will have been grunting
 • they will have been grunting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen grunt

Present participle

 • grunting

Past participle

 • grunted

Perfect Participle

 • having grunted

Imperative në anglisht, për foljen grunt

Imperative

 • grunt
 • let's grunt
 • grunt

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: embitter entrap go grow grump guarantee guillotine hollow joust nasalise sheathe underprop