Zgjedhimi i foljes floor në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes floor në anglisht.

Zgjedhimi e foljes floor në kohën e tashme

Present Tense

 • I floor
 • you floor
 • he|she|it floors
 • we floor
 • you floor
 • they floor

Present Continuous

 • I am flooring
 • you are flooring
 • he|she|it is flooring
 • we are flooring
 • you are flooring
 • they are flooring

Present Perfect

 • I have floored
 • you have floored
 • he|she|it has floored
 • we have floored
 • you have floored
 • they have floored

Present Perfect Continuous

 • I have been flooring
 • you have been flooring
 • he|she|it has been flooring
 • we have been flooring
 • you have been flooring
 • they have been flooring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes floor në kohët e shkuara

Simple past

 • I floored
 • you floored
 • he|she|it floored
 • we floored
 • you floored
 • they floored

Past continuous

 • I was flooring
 • you were flooring
 • he|she|it was flooring
 • we were flooring
 • you were flooring
 • they were flooring

Past perfect

 • I had floored
 • you had floored
 • he|she|it had floored
 • we had floored
 • you had floored
 • they had floored

Past perfect continuous

 • I had been flooring
 • you had been flooring
 • he|she|it had been flooring
 • we had been flooring
 • you had been flooring
 • they had been flooring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes floor në kohët e ardhshme

Future

 • I will floor
 • you will floor
 • he|she|it will floor
 • we will floor
 • you will floor
 • they will floor

Future continuous

 • I will be flooring
 • you will be flooring
 • he|she|it will be flooring
 • we will be flooring
 • you will be flooring
 • they will be flooring

Future perfect

 • I will have floored
 • you will have floored
 • he|she|it will have floored
 • we will have floored
 • you will have floored
 • they will have floored

Future perfect continuous

 • I will have been flooring
 • you will have been flooring
 • he|she|it will have been flooring
 • we will have been flooring
 • you will have been flooring
 • they will have been flooring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen floor

Present participle

 • flooring

Past participle

 • floored

Perfect Participle

 • having floored

Imperative në anglisht, për foljen floor

Imperative

 • floor
 • let's floor
 • floor

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dim disoblige finalise flitter floodlight flop flub furrow hydrogenize localize retest tare