Zgjedhimi i foljes display në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes display në anglisht.

Zgjedhimi e foljes display në kohën e tashme

Present Tense

 • I display
 • you display
 • he|she|it displays
 • we display
 • you display
 • they display

Present Continuous

 • I am displaying
 • you are displaying
 • he|she|it is displaying
 • we are displaying
 • you are displaying
 • they are displaying

Present Perfect

 • I have displayed
 • you have displayed
 • he|she|it has displayed
 • we have displayed
 • you have displayed
 • they have displayed

Present Perfect Continuous

 • I have been displaying
 • you have been displaying
 • he|she|it has been displaying
 • we have been displaying
 • you have been displaying
 • they have been displaying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes display në kohët e shkuara

Simple past

 • I displayed
 • you displayed
 • he|she|it displayed
 • we displayed
 • you displayed
 • they displayed

Past continuous

 • I was displaying
 • you were displaying
 • he|she|it was displaying
 • we were displaying
 • you were displaying
 • they were displaying

Past perfect

 • I had displayed
 • you had displayed
 • he|she|it had displayed
 • we had displayed
 • you had displayed
 • they had displayed

Past perfect continuous

 • I had been displaying
 • you had been displaying
 • he|she|it had been displaying
 • we had been displaying
 • you had been displaying
 • they had been displaying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes display në kohët e ardhshme

Future

 • I will display
 • you will display
 • he|she|it will display
 • we will display
 • you will display
 • they will display

Future continuous

 • I will be displaying
 • you will be displaying
 • he|she|it will be displaying
 • we will be displaying
 • you will be displaying
 • they will be displaying

Future perfect

 • I will have displayed
 • you will have displayed
 • he|she|it will have displayed
 • we will have displayed
 • you will have displayed
 • they will have displayed

Future perfect continuous

 • I will have been displaying
 • you will have been displaying
 • he|she|it will have been displaying
 • we will have been displaying
 • you will have been displaying
 • they will have been displaying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen display

Present participle

 • displaying

Past participle

 • displayed

Perfect Participle

 • having displayed

Imperative në anglisht, për foljen display

Imperative

 • display
 • let's display
 • display

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: colorcode console discontent dispel displant displease disproportionate dupe filiate hemorrhage ponder shroom