Zgjedhimi i foljes hemorrhage në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hemorrhage në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hemorrhage në kohën e tashme

Present Tense

 • I hemorrhage
 • you hemorrhage
 • he|she|it hemorrhages
 • we hemorrhage
 • you hemorrhage
 • they hemorrhage

Present Continuous

 • I am hemorrhaging
 • you are hemorrhaging
 • he|she|it is hemorrhaging
 • we are hemorrhaging
 • you are hemorrhaging
 • they are hemorrhaging

Present Perfect

 • I have hemorrhaged
 • you have hemorrhaged
 • he|she|it has hemorrhaged
 • we have hemorrhaged
 • you have hemorrhaged
 • they have hemorrhaged

Present Perfect Continuous

 • I have been hemorrhaging
 • you have been hemorrhaging
 • he|she|it has been hemorrhaging
 • we have been hemorrhaging
 • you have been hemorrhaging
 • they have been hemorrhaging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hemorrhage në kohët e shkuara

Simple past

 • I hemorrhaged
 • you hemorrhaged
 • he|she|it hemorrhaged
 • we hemorrhaged
 • you hemorrhaged
 • they hemorrhaged

Past continuous

 • I was hemorrhaging
 • you were hemorrhaging
 • he|she|it was hemorrhaging
 • we were hemorrhaging
 • you were hemorrhaging
 • they were hemorrhaging

Past perfect

 • I had hemorrhaged
 • you had hemorrhaged
 • he|she|it had hemorrhaged
 • we had hemorrhaged
 • you had hemorrhaged
 • they had hemorrhaged

Past perfect continuous

 • I had been hemorrhaging
 • you had been hemorrhaging
 • he|she|it had been hemorrhaging
 • we had been hemorrhaging
 • you had been hemorrhaging
 • they had been hemorrhaging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hemorrhage në kohët e ardhshme

Future

 • I will hemorrhage
 • you will hemorrhage
 • he|she|it will hemorrhage
 • we will hemorrhage
 • you will hemorrhage
 • they will hemorrhage

Future continuous

 • I will be hemorrhaging
 • you will be hemorrhaging
 • he|she|it will be hemorrhaging
 • we will be hemorrhaging
 • you will be hemorrhaging
 • they will be hemorrhaging

Future perfect

 • I will have hemorrhaged
 • you will have hemorrhaged
 • he|she|it will have hemorrhaged
 • we will have hemorrhaged
 • you will have hemorrhaged
 • they will have hemorrhaged

Future perfect continuous

 • I will have been hemorrhaging
 • you will have been hemorrhaging
 • he|she|it will have been hemorrhaging
 • we will have been hemorrhaging
 • you will have been hemorrhaging
 • they will have been hemorrhaging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hemorrhage

Present participle

 • hemorrhaging

Past participle

 • hemorrhaged

Perfect Participle

 • having hemorrhaged

Imperative në anglisht, për foljen hemorrhage

Imperative

 • hemorrhage
 • let's hemorrhage
 • hemorrhage

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: enwomb explain handfeed heist hemagglutinate hemstitch heterodyne impanel lease ordain skelp upset