Zgjedhimi i foljes disencumber në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes disencumber në anglisht.

Zgjedhimi e foljes disencumber në kohën e tashme

Present Tense

 • I disencumber
 • you disencumber
 • he|she|it disencumbers
 • we disencumber
 • you disencumber
 • they disencumber

Present Continuous

 • I am disencumbering
 • you are disencumbering
 • he|she|it is disencumbering
 • we are disencumbering
 • you are disencumbering
 • they are disencumbering

Present Perfect

 • I have disencumbered
 • you have disencumbered
 • he|she|it has disencumbered
 • we have disencumbered
 • you have disencumbered
 • they have disencumbered

Present Perfect Continuous

 • I have been disencumbering
 • you have been disencumbering
 • he|she|it has been disencumbering
 • we have been disencumbering
 • you have been disencumbering
 • they have been disencumbering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes disencumber në kohët e shkuara

Simple past

 • I disencumbered
 • you disencumbered
 • he|she|it disencumbered
 • we disencumbered
 • you disencumbered
 • they disencumbered

Past continuous

 • I was disencumbering
 • you were disencumbering
 • he|she|it was disencumbering
 • we were disencumbering
 • you were disencumbering
 • they were disencumbering

Past perfect

 • I had disencumbered
 • you had disencumbered
 • he|she|it had disencumbered
 • we had disencumbered
 • you had disencumbered
 • they had disencumbered

Past perfect continuous

 • I had been disencumbering
 • you had been disencumbering
 • he|she|it had been disencumbering
 • we had been disencumbering
 • you had been disencumbering
 • they had been disencumbering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes disencumber në kohët e ardhshme

Future

 • I will disencumber
 • you will disencumber
 • he|she|it will disencumber
 • we will disencumber
 • you will disencumber
 • they will disencumber

Future continuous

 • I will be disencumbering
 • you will be disencumbering
 • he|she|it will be disencumbering
 • we will be disencumbering
 • you will be disencumbering
 • they will be disencumbering

Future perfect

 • I will have disencumbered
 • you will have disencumbered
 • he|she|it will have disencumbered
 • we will have disencumbered
 • you will have disencumbered
 • they will have disencumbered

Future perfect continuous

 • I will have been disencumbering
 • you will have been disencumbering
 • he|she|it will have been disencumbering
 • we will have been disencumbering
 • you will have been disencumbering
 • they will have been disencumbering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen disencumber

Present participle

 • disencumbering

Past participle

 • disencumbered

Perfect Participle

 • having disencumbered

Imperative në anglisht, për foljen disencumber

Imperative

 • disencumber
 • let's disencumber
 • disencumber

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: co-author concentrate dimension disembarrass disenchant disendow disestablish doze fathom hark platemark shellac