Zgjedhimi i foljes comanage në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes comanage në anglisht.

Zgjedhimi e foljes comanage në kohën e tashme

Present Tense

 • I comanage
 • you comanage
 • he|she|it comanages
 • we comanage
 • you comanage
 • they comanage

Present Continuous

 • I am comanaging
 • you are comanaging
 • he|she|it is comanaging
 • we are comanaging
 • you are comanaging
 • they are comanaging

Present Perfect

 • I have comanaged
 • you have comanaged
 • he|she|it has comanaged
 • we have comanaged
 • you have comanaged
 • they have comanaged

Present Perfect Continuous

 • I have been comanaging
 • you have been comanaging
 • he|she|it has been comanaging
 • we have been comanaging
 • you have been comanaging
 • they have been comanaging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes comanage në kohët e shkuara

Simple past

 • I comanaged
 • you comanaged
 • he|she|it comanaged
 • we comanaged
 • you comanaged
 • they comanaged

Past continuous

 • I was comanaging
 • you were comanaging
 • he|she|it was comanaging
 • we were comanaging
 • you were comanaging
 • they were comanaging

Past perfect

 • I had comanaged
 • you had comanaged
 • he|she|it had comanaged
 • we had comanaged
 • you had comanaged
 • they had comanaged

Past perfect continuous

 • I had been comanaging
 • you had been comanaging
 • he|she|it had been comanaging
 • we had been comanaging
 • you had been comanaging
 • they had been comanaging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes comanage në kohët e ardhshme

Future

 • I will comanage
 • you will comanage
 • he|she|it will comanage
 • we will comanage
 • you will comanage
 • they will comanage

Future continuous

 • I will be comanaging
 • you will be comanaging
 • he|she|it will be comanaging
 • we will be comanaging
 • you will be comanaging
 • they will be comanaging

Future perfect

 • I will have comanaged
 • you will have comanaged
 • he|she|it will have comanaged
 • we will have comanaged
 • you will have comanaged
 • they will have comanaged

Future perfect continuous

 • I will have been comanaging
 • you will have been comanaging
 • he|she|it will have been comanaging
 • we will have been comanaging
 • you will have been comanaging
 • they will have been comanaging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen comanage

Present participle

 • comanaging

Past participle

 • comanaged

Perfect Participle

 • having comanaged

Imperative në anglisht, për foljen comanage

Imperative

 • comanage
 • let's comanage
 • comanage

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: avenge bedight clot colly colour comb commemorate coquet design epigrammatize mention rain