Zgjedhimi i foljes bedight në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bedight në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bedight në kohën e tashme

Present Tense

 • I bedight
 • you bedight
 • he|she|it bedights
 • we bedight
 • you bedight
 • they bedight

Present Continuous

 • I am bedighting
 • you are bedighting
 • he|she|it is bedighting
 • we are bedighting
 • you are bedighting
 • they are bedighting

Present Perfect

 • I have bedighted
 • you have bedighted
 • he|she|it has bedighted
 • we have bedighted
 • you have bedighted
 • they have bedighted

Present Perfect Continuous

 • I have been bedighting
 • you have been bedighting
 • he|she|it has been bedighting
 • we have been bedighting
 • you have been bedighting
 • they have been bedighting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bedight në kohët e shkuara

Simple past

 • I bedighted
 • you bedighted
 • he|she|it bedighted
 • we bedighted
 • you bedighted
 • they bedighted

Past continuous

 • I was bedighting
 • you were bedighting
 • he|she|it was bedighting
 • we were bedighting
 • you were bedighting
 • they were bedighting

Past perfect

 • I had bedighted
 • you had bedighted
 • he|she|it had bedighted
 • we had bedighted
 • you had bedighted
 • they had bedighted

Past perfect continuous

 • I had been bedighting
 • you had been bedighting
 • he|she|it had been bedighting
 • we had been bedighting
 • you had been bedighting
 • they had been bedighting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bedight në kohët e ardhshme

Future

 • I will bedight
 • you will bedight
 • he|she|it will bedight
 • we will bedight
 • you will bedight
 • they will bedight

Future continuous

 • I will be bedighting
 • you will be bedighting
 • he|she|it will be bedighting
 • we will be bedighting
 • you will be bedighting
 • they will be bedighting

Future perfect

 • I will have bedighted
 • you will have bedighted
 • he|she|it will have bedighted
 • we will have bedighted
 • you will have bedighted
 • they will have bedighted

Future perfect continuous

 • I will have been bedighting
 • you will have been bedighting
 • he|she|it will have been bedighting
 • we will have been bedighting
 • you will have been bedighting
 • they will have been bedighting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bedight

Present participle

 • bedighting

Past participle

 • bedighted

Perfect Participle

 • having bedighted

Imperative në anglisht, për foljen bedight

Imperative

 • bedight
 • let's bedight
 • bedight

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: balk become bedew bedim befog body cleck defuze ice over-egg