Zgjedhimi i foljes bug në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes bug në anglisht.

Zgjedhimi e foljes bug në kohën e tashme

Present Tense

 • I bug
 • you bug
 • he|she|it bugs
 • we bug
 • you bug
 • they bug

Present Continuous

 • I am bugging
 • you are bugging
 • he|she|it is bugging
 • we are bugging
 • you are bugging
 • they are bugging

Present Perfect

 • I have bugged
 • you have bugged
 • he|she|it has bugged
 • we have bugged
 • you have bugged
 • they have bugged

Present Perfect Continuous

 • I have been bugging
 • you have been bugging
 • he|she|it has been bugging
 • we have been bugging
 • you have been bugging
 • they have been bugging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes bug në kohët e shkuara

Simple past

 • I bugged
 • you bugged
 • he|she|it bugged
 • we bugged
 • you bugged
 • they bugged

Past continuous

 • I was bugging
 • you were bugging
 • he|she|it was bugging
 • we were bugging
 • you were bugging
 • they were bugging

Past perfect

 • I had bugged
 • you had bugged
 • he|she|it had bugged
 • we had bugged
 • you had bugged
 • they had bugged

Past perfect continuous

 • I had been bugging
 • you had been bugging
 • he|she|it had been bugging
 • we had been bugging
 • you had been bugging
 • they had been bugging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes bug në kohët e ardhshme

Future

 • I will bug
 • you will bug
 • he|she|it will bug
 • we will bug
 • you will bug
 • they will bug

Future continuous

 • I will be bugging
 • you will be bugging
 • he|she|it will be bugging
 • we will be bugging
 • you will be bugging
 • they will be bugging

Future perfect

 • I will have bugged
 • you will have bugged
 • he|she|it will have bugged
 • we will have bugged
 • you will have bugged
 • they will have bugged

Future perfect continuous

 • I will have been bugging
 • you will have been bugging
 • he|she|it will have been bugging
 • we will have been bugging
 • you will have been bugging
 • they will have been bugging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen bug

Present participle

 • bugging

Past participle

 • bugged

Perfect Participle

 • having bugged

Imperative në anglisht, për foljen bug

Imperative

 • bug
 • let's bug
 • bug

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accede brainwash buddy buffet bugger bullshit ceil counterchange dish itinerate pill