Zgjedhimi i foljes branch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes branch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes branch në kohën e tashme

Present Tense

 • I branch
 • you branch
 • he|she|it branches
 • we branch
 • you branch
 • they branch

Present Continuous

 • I am branching
 • you are branching
 • he|she|it is branching
 • we are branching
 • you are branching
 • they are branching

Present Perfect

 • I have branched
 • you have branched
 • he|she|it has branched
 • we have branched
 • you have branched
 • they have branched

Present Perfect Continuous

 • I have been branching
 • you have been branching
 • he|she|it has been branching
 • we have been branching
 • you have been branching
 • they have been branching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes branch në kohët e shkuara

Simple past

 • I branched
 • you branched
 • he|she|it branched
 • we branched
 • you branched
 • they branched

Past continuous

 • I was branching
 • you were branching
 • he|she|it was branching
 • we were branching
 • you were branching
 • they were branching

Past perfect

 • I had branched
 • you had branched
 • he|she|it had branched
 • we had branched
 • you had branched
 • they had branched

Past perfect continuous

 • I had been branching
 • you had been branching
 • he|she|it had been branching
 • we had been branching
 • you had been branching
 • they had been branching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes branch në kohët e ardhshme

Future

 • I will branch
 • you will branch
 • he|she|it will branch
 • we will branch
 • you will branch
 • they will branch

Future continuous

 • I will be branching
 • you will be branching
 • he|she|it will be branching
 • we will be branching
 • you will be branching
 • they will be branching

Future perfect

 • I will have branched
 • you will have branched
 • he|she|it will have branched
 • we will have branched
 • you will have branched
 • they will have branched

Future perfect continuous

 • I will have been branching
 • you will have been branching
 • he|she|it will have been branching
 • we will have been branching
 • you will have been branching
 • they will have been branching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen branch

Present participle

 • branching

Past participle

 • branched

Perfect Participle

 • having branched

Imperative në anglisht, për foljen branch

Imperative

 • branch
 • let's branch
 • branch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blunge braille bramble brand bread capsulize contrive disallow interpret perfuse