Zgjedhimi i foljes unrig në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unrig në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unrig në kohën e tashme

Present Tense

 • I unrig
 • you unrig
 • he|she|it unrigs
 • we unrig
 • you unrig
 • they unrig

Present Continuous

 • I am unrigging
 • you are unrigging
 • he|she|it is unrigging
 • we are unrigging
 • you are unrigging
 • they are unrigging

Present Perfect

 • I have unrigged
 • you have unrigged
 • he|she|it has unrigged
 • we have unrigged
 • you have unrigged
 • they have unrigged

Present Perfect Continuous

 • I have been unrigging
 • you have been unrigging
 • he|she|it has been unrigging
 • we have been unrigging
 • you have been unrigging
 • they have been unrigging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unrig në kohët e shkuara

Simple past

 • I unrigged
 • you unrigged
 • he|she|it unrigged
 • we unrigged
 • you unrigged
 • they unrigged

Past continuous

 • I was unrigging
 • you were unrigging
 • he|she|it was unrigging
 • we were unrigging
 • you were unrigging
 • they were unrigging

Past perfect

 • I had unrigged
 • you had unrigged
 • he|she|it had unrigged
 • we had unrigged
 • you had unrigged
 • they had unrigged

Past perfect continuous

 • I had been unrigging
 • you had been unrigging
 • he|she|it had been unrigging
 • we had been unrigging
 • you had been unrigging
 • they had been unrigging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unrig në kohët e ardhshme

Future

 • I will unrig
 • you will unrig
 • he|she|it will unrig
 • we will unrig
 • you will unrig
 • they will unrig

Future continuous

 • I will be unrigging
 • you will be unrigging
 • he|she|it will be unrigging
 • we will be unrigging
 • you will be unrigging
 • they will be unrigging

Future perfect

 • I will have unrigged
 • you will have unrigged
 • he|she|it will have unrigged
 • we will have unrigged
 • you will have unrigged
 • they will have unrigged

Future perfect continuous

 • I will have been unrigging
 • you will have been unrigging
 • he|she|it will have been unrigging
 • we will have been unrigging
 • you will have been unrigging
 • they will have been unrigging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unrig

Present participle

 • unrigging

Past participle

 • unrigged

Perfect Participle

 • having unrigged

Imperative në anglisht, për foljen unrig

Imperative

 • unrig
 • let's unrig
 • unrig

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dandify flounce spouse stockpile underplay unpin unriddle unrip unseat waffle