Zgjedhimi i foljes underwhelm në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes underwhelm në anglisht.

Zgjedhimi e foljes underwhelm në kohën e tashme

Present Tense

 • I underwhelm
 • you underwhelm
 • he|she|it underwhelms
 • we underwhelm
 • you underwhelm
 • they underwhelm

Present Continuous

 • I am underwhelming
 • you are underwhelming
 • he|she|it is underwhelming
 • we are underwhelming
 • you are underwhelming
 • they are underwhelming

Present Perfect

 • I have underwhelmed
 • you have underwhelmed
 • he|she|it has underwhelmed
 • we have underwhelmed
 • you have underwhelmed
 • they have underwhelmed

Present Perfect Continuous

 • I have been underwhelming
 • you have been underwhelming
 • he|she|it has been underwhelming
 • we have been underwhelming
 • you have been underwhelming
 • they have been underwhelming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes underwhelm në kohët e shkuara

Simple past

 • I underwhelmed
 • you underwhelmed
 • he|she|it underwhelmed
 • we underwhelmed
 • you underwhelmed
 • they underwhelmed

Past continuous

 • I was underwhelming
 • you were underwhelming
 • he|she|it was underwhelming
 • we were underwhelming
 • you were underwhelming
 • they were underwhelming

Past perfect

 • I had underwhelmed
 • you had underwhelmed
 • he|she|it had underwhelmed
 • we had underwhelmed
 • you had underwhelmed
 • they had underwhelmed

Past perfect continuous

 • I had been underwhelming
 • you had been underwhelming
 • he|she|it had been underwhelming
 • we had been underwhelming
 • you had been underwhelming
 • they had been underwhelming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes underwhelm në kohët e ardhshme

Future

 • I will underwhelm
 • you will underwhelm
 • he|she|it will underwhelm
 • we will underwhelm
 • you will underwhelm
 • they will underwhelm

Future continuous

 • I will be underwhelming
 • you will be underwhelming
 • he|she|it will be underwhelming
 • we will be underwhelming
 • you will be underwhelming
 • they will be underwhelming

Future perfect

 • I will have underwhelmed
 • you will have underwhelmed
 • he|she|it will have underwhelmed
 • we will have underwhelmed
 • you will have underwhelmed
 • they will have underwhelmed

Future perfect continuous

 • I will have been underwhelming
 • you will have been underwhelming
 • he|she|it will have been underwhelming
 • we will have been underwhelming
 • you will have been underwhelming
 • they will have been underwhelming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen underwhelm

Present participle

 • underwhelming

Past participle

 • underwhelmed

Perfect Participle

 • having underwhelmed

Imperative në anglisht, për foljen underwhelm

Imperative

 • underwhelm
 • let's underwhelm
 • underwhelm

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: crumple fissure spay stang typeset understand undervalue underwrite unfix vesiculate