Zgjedhimi i foljes transplant në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes transplant në anglisht.

Zgjedhimi e foljes transplant në kohën e tashme

Present Tense

 • I transplant
 • you transplant
 • he|she|it transplants
 • we transplant
 • you transplant
 • they transplant

Present Continuous

 • I am transplanting
 • you are transplanting
 • he|she|it is transplanting
 • we are transplanting
 • you are transplanting
 • they are transplanting

Present Perfect

 • I have transplanted
 • you have transplanted
 • he|she|it has transplanted
 • we have transplanted
 • you have transplanted
 • they have transplanted

Present Perfect Continuous

 • I have been transplanting
 • you have been transplanting
 • he|she|it has been transplanting
 • we have been transplanting
 • you have been transplanting
 • they have been transplanting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes transplant në kohët e shkuara

Simple past

 • I transplanted
 • you transplanted
 • he|she|it transplanted
 • we transplanted
 • you transplanted
 • they transplanted

Past continuous

 • I was transplanting
 • you were transplanting
 • he|she|it was transplanting
 • we were transplanting
 • you were transplanting
 • they were transplanting

Past perfect

 • I had transplanted
 • you had transplanted
 • he|she|it had transplanted
 • we had transplanted
 • you had transplanted
 • they had transplanted

Past perfect continuous

 • I had been transplanting
 • you had been transplanting
 • he|she|it had been transplanting
 • we had been transplanting
 • you had been transplanting
 • they had been transplanting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes transplant në kohët e ardhshme

Future

 • I will transplant
 • you will transplant
 • he|she|it will transplant
 • we will transplant
 • you will transplant
 • they will transplant

Future continuous

 • I will be transplanting
 • you will be transplanting
 • he|she|it will be transplanting
 • we will be transplanting
 • you will be transplanting
 • they will be transplanting

Future perfect

 • I will have transplanted
 • you will have transplanted
 • he|she|it will have transplanted
 • we will have transplanted
 • you will have transplanted
 • they will have transplanted

Future perfect continuous

 • I will have been transplanting
 • you will have been transplanting
 • he|she|it will have been transplanting
 • we will have been transplanting
 • you will have been transplanting
 • they will have been transplanting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen transplant

Present participle

 • transplanting

Past participle

 • transplanted

Perfect Participle

 • having transplanted

Imperative në anglisht, për foljen transplant

Imperative

 • transplant
 • let's transplant
 • transplant

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: controvert expect slab socialize toilettrain translocate transpire transport trash unearth zigzag