Zgjedhimi i foljes predigest në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes predigest në anglisht.

Zgjedhimi e foljes predigest në kohën e tashme

Present Tense

 • I predigest
 • you predigest
 • he|she|it predigests
 • we predigest
 • you predigest
 • they predigest

Present Continuous

 • I am predigesting
 • you are predigesting
 • he|she|it is predigesting
 • we are predigesting
 • you are predigesting
 • they are predigesting

Present Perfect

 • I have predigested
 • you have predigested
 • he|she|it has predigested
 • we have predigested
 • you have predigested
 • they have predigested

Present Perfect Continuous

 • I have been predigesting
 • you have been predigesting
 • he|she|it has been predigesting
 • we have been predigesting
 • you have been predigesting
 • they have been predigesting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes predigest në kohët e shkuara

Simple past

 • I predigested
 • you predigested
 • he|she|it predigested
 • we predigested
 • you predigested
 • they predigested

Past continuous

 • I was predigesting
 • you were predigesting
 • he|she|it was predigesting
 • we were predigesting
 • you were predigesting
 • they were predigesting

Past perfect

 • I had predigested
 • you had predigested
 • he|she|it had predigested
 • we had predigested
 • you had predigested
 • they had predigested

Past perfect continuous

 • I had been predigesting
 • you had been predigesting
 • he|she|it had been predigesting
 • we had been predigesting
 • you had been predigesting
 • they had been predigesting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes predigest në kohët e ardhshme

Future

 • I will predigest
 • you will predigest
 • he|she|it will predigest
 • we will predigest
 • you will predigest
 • they will predigest

Future continuous

 • I will be predigesting
 • you will be predigesting
 • he|she|it will be predigesting
 • we will be predigesting
 • you will be predigesting
 • they will be predigesting

Future perfect

 • I will have predigested
 • you will have predigested
 • he|she|it will have predigested
 • we will have predigested
 • you will have predigested
 • they will have predigested

Future perfect continuous

 • I will have been predigesting
 • you will have been predigesting
 • he|she|it will have been predigesting
 • we will have been predigesting
 • you will have been predigesting
 • they will have been predigesting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen predigest

Present participle

 • predigesting

Past participle

 • predigested

Perfect Participle

 • having predigested

Imperative në anglisht, për foljen predigest

Imperative

 • predigest
 • let's predigest
 • predigest

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bend misfile mumble popple predate predict predispose prefix putty retest slush