Zgjedhimi i foljes paganize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes paganize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes paganize në kohën e tashme

Present Tense

 • I paganize
 • you paganize
 • he|she|it paganizes
 • we paganize
 • you paganize
 • they paganize

Present Continuous

 • I am paganizing
 • you are paganizing
 • he|she|it is paganizing
 • we are paganizing
 • you are paganizing
 • they are paganizing

Present Perfect

 • I have paganized
 • you have paganized
 • he|she|it has paganized
 • we have paganized
 • you have paganized
 • they have paganized

Present Perfect Continuous

 • I have been paganizing
 • you have been paganizing
 • he|she|it has been paganizing
 • we have been paganizing
 • you have been paganizing
 • they have been paganizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes paganize në kohët e shkuara

Simple past

 • I paganized
 • you paganized
 • he|she|it paganized
 • we paganized
 • you paganized
 • they paganized

Past continuous

 • I was paganizing
 • you were paganizing
 • he|she|it was paganizing
 • we were paganizing
 • you were paganizing
 • they were paganizing

Past perfect

 • I had paganized
 • you had paganized
 • he|she|it had paganized
 • we had paganized
 • you had paganized
 • they had paganized

Past perfect continuous

 • I had been paganizing
 • you had been paganizing
 • he|she|it had been paganizing
 • we had been paganizing
 • you had been paganizing
 • they had been paganizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes paganize në kohët e ardhshme

Future

 • I will paganize
 • you will paganize
 • he|she|it will paganize
 • we will paganize
 • you will paganize
 • they will paganize

Future continuous

 • I will be paganizing
 • you will be paganizing
 • he|she|it will be paganizing
 • we will be paganizing
 • you will be paganizing
 • they will be paganizing

Future perfect

 • I will have paganized
 • you will have paganized
 • he|she|it will have paganized
 • we will have paganized
 • you will have paganized
 • they will have paganized

Future perfect continuous

 • I will have been paganizing
 • you will have been paganizing
 • he|she|it will have been paganizing
 • we will have been paganizing
 • you will have been paganizing
 • they will have been paganizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen paganize

Present participle

 • paganizing

Past participle

 • paganized

Perfect Participle

 • having paganized

Imperative në anglisht, për foljen paganize

Imperative

 • paganize
 • let's paganize
 • paganize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: agonise kvetch lipread overlie pacify padlock page palaver pigeonhole rationalise scarify winkle